Kiskorúakkal történõ intim együttléteirõl mesélt egy pedofil férfi az Antena 1 egyik mûsorában

Kiskorúakkal történõ intim együttléteirõl mesélt egy pedofil férfi az Antena 1 egyik mûsorában

Ötvenezer lejre büntették az Antena 1 csatornát, amiért a Cristina Cioran által vezetett Acces Direct című műsorban egy pedofil férfi kiskorú fiúkkal történő intim együttléteiről mesélt. Miután a műsor adásba került, a férfit letartóztatták.

Az Országos Audióviuális Tanács (CNA) által kiszabott büntetést azért kell kifizetnie a csatornának, mert az említett műsorba június 19-én behívott 30 éves férfi arról mesélt, hogyan ölelt és csókolt meg 10 és 14 év közötti fiúkat, valamint arról is beszámolt, hogy megérintette azok intim testrészeit is. Azt is állította, többször is előfordult, hogy a kiskorú fiúk kérték őt erre, és azt is elismerte, hogy csókolózásra is sor került. Mesélt arról is, hogy gyakran Facebookon vette fel a kapcsolatot az áldozatokkal, de volt, hogy a kiskorú fiúk vették fel a kapcsolatot vele.

A CNA szerint csatorna a műsor adásba kerülésével megsértette a kiskorúak védelméről szóló törvényt.

Hírdetés

A pedofil férfinak a hatóságok elrendelték a 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

A CNA sajtónyilatkozatban fedte meg a műsorvezetőt is. Állításuk szerint Cioran nagyot hibázott, amikor megengedte a férfinak, hogy a műsorában beszámoljon azokról a borzalmakról, amelyeket elkövetett, és azt sem lett volna szabad engednie, hogy a kisfiúk neve elhangozzék a műsorban. (paginademedia.ro)

Nyitókép: paginademedia.ro


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »