Kiskorúak gyilkoltak meg egy férfit Nagykárolyban, letartóztatták őket

Kiskorúak gyilkoltak meg egy férfit Nagykárolyban, letartóztatták őket

Emberölés miatt előzetes letartóztatásba helyeztek két kiskorút, akik meggyilkoltak egy férfit Nagykárolyban – közölte a Szatmár megyei törvényszéki ügyészség pénteken.
Az ügyészségi tájékoztatás szerint 30 napos előzetes letartóztatási parancsot bocsátottak ki a két kiskorú, K. M. N. és K. E. nevére, akik a nyomozók által összegyűjtött bizonyítékok szerint szeptember 24-én este megöltek Nagykárolyban egy férfit.

Hírdetés

Az áldozat hivatalos dokumentumok nélkül élt egy nagykárolyi ingatlanban, ahol rátaláltak a holttestére.

A rendőrség közölte, hogy a holttesten erőszakra utaló nyomokat és vért találtak. Az ingatlan ajtaja be volt törve, a lakás tele volt véres nyomokkal. A hatóságok arra a következtetésre jutottak, hogy a két gyanúsított szeptember 24-én behatolt az ingatlanba, és kemény eszközzel ütlegelni kezdte az áldozatot.

A helyszínelés és tanúk kihallgatása során az is kiderült, hogy valaki – az Agerpres hírügynökség által idézett ügyészségi közlemény szerint K. G. – közbeavatkozott, és közbelépése nyomán a kiskorúak távoztak a tett helyszínéről. Később azonban visszatértek, és halálra verték az áldozatot, K. R. A.-t. Holttestét másnap találták meg a lakásban.


Forrás:kronikaonline.ro
Tovább a cikkre »