Kisgergely nyilatkozik: pár hónapos múlttal is tudunk országos listát állítani

Lapunk balliberális és jobbikos kérdésekkel zaklatta a Magyar Hajnal Mozgalom elnökét. Nem tért ki, pedig odamondogattunk alaposan.

Hogy áll az MH jelöltállítása, el tud indulni egyáltalán a választáson a 10 fős asztaltársaság?

Ha humorral akarnék a kérdésre válaszolni, akkor azt mondanám hogy már a Magyar Hajnal megalakulásának elhatározásakor is igen nagy asztal kellett, hogy csak az alapító tagok oda férjenek. De komolyra fordítva a szót, a Magyar Hajnal a 2014-es országgyűlési választáson elindul és országos listát képes állítani. Tehát minden választópolgár tud majd ránk szavazni. Azt gondolom, ez egy pénztelen, alig pár hónapos alakulattól, teljes ellenszélben kiváló teljesítmény. No az már igaz, hogy mi nem a semmiből jöttünk és van múltunk a nemzeti táborban.

Ózdi kampány a cigánysátor ellen

Nem véletlen, hogy a cionista rendszer titkosszolgálata már rászállt az “asztaltársaságunkra”, mint arról a BRFK vezetőjének levelében említést tesz. Ha mi is csak egy párt lennénk, a kutya nem törődne velünk akkor sem, ha 1 milliós tagságunk volna.

Ki kell emeljem a Bíber József vezette Magyar Főnix Mozgalom csatlakozását, amely nagy lökést adott egy szélesebb nacionalista összefogásnak. A jelöltjeink önkéntesen megjelentetik családfájukat azért, hogy a választók ne zsákbamacskát kapjanak. Az nem etikus, ha valaki eltitkolja a nemzetiségét vagy a vallását, ilyen alapon Fekete Pákó is indulhatna nagymagyarként, én meg Nigériában törzsi jelöltként. Szerintem ott nem vennék be a trükkömet. :) Akik kirekesztésről hazudoznak azoknak az a válaszom, hogy jogunk van keresztényeket és magyarokat kedvelni és az ő érdekeiket képviselni, ahogy a cigánypártnak és a zsidószervezeteknek is joguk van arra, hogy cigányok és zsidók vezessék és képviseljék őket. S felteszem, a cigánypárt a cigányok érdekeit védi elsősorban. Vagy ők is kirekesztőek? :)

Most miért, a Jobbik is fel akarja fedni a parlamenti képviselők állampolgárságát!

Igen, de a saját képviselői és jelöltjei családi hátterét már nem hajlandó,vagyis a szándékuk őszintétlen. Hogy úgy mondjam, izraeli állampolgárság nélkül is lehet valaki cionista, erre a legjobb példa a Jobbik második számú volt vezetője.

A híres kis mozgalmuk mégiscsak pártoskodik?

Nem. Ellenezzük a pártdemokráciát, elutasítjuk. Távlatilag a rendszer végét óhajtjuk. Mégis részt veszünk a választáson, mert azon mozgalom nem indulhat és nem szólhat bele érdemben a közéletbe. És a legtöbb ember nem is tud aktívan támogatni egy mozgalmat, míg voksot és felhatalmazást adhat. Ezért pártra is szükségünk volt, mint puszta jogi eszközre. Ahogy egy cég alapítása sem jelenti azt, hogy feltétlen a rendszer kiszolgálói leszünk. Ez az emberen múlik. Egy mozgalom is prostituálódhat, de egy párt is maradhat elvhű. Például a választásokon szereplő görög Arany Hajnalt senki sem vádolhatja alappal azzal, hogy besimult és a liberális pártokrácia híve lenne, míg számos mozgalom tűnt fel majd el úgy, hogy nem igazán zavarta a cionista rendszer köreit. Azzal viszont senkit sem kábítunk, hogy miniszterelnököt adnánk és választásokat nyernénk. A rendszer úgy van kitalálva, hogy aki ellenzi, ne nyerhessen. A mozgalom megkapaszkodása viszont fontos, hogy a magyarságtól lerabolt közpénzek egy kis hányada legalább nemzeti közcélokra fordítódjon.

A másik az, hogy nekünk semmilyen magyar kisember nem ellenségünk! A Fideszes, az MSZP-s szavazó, a jobbikos szavazók legtöbbje is magyar ember, általában megtévesztett magyar ember. Jogsegély-szolgálatunk bármely magyarsága miatt jogsérelmet szenvedett magyarnak segít erejéhez mérten, nem kérdezzük, kire szavaznak, ahogy a cigánybűnözőt és a bankot sem érdekli, amikor lecsap magyar, fehér bőrű áldozatára vagy annak lakására, hogy kire voksolt. Egyébiránt várunk mindenkit, akinek a magyar nacionalizmus a legkisebb közös nevező.

Szóval mégiscsak rasszisták a fehér bőrűzésükkel!

Milyen érdekes, a fekete büszke lehet a feketeségére, a cigány büszke lehet, a zsidó büszke lehet, csak a fehér embert kezdik rasszistázni, ha büszke, összetartó fehérként kíván élni. Visszautasítom tehát a kérdését. Az, hogy jobban szeretem a saját családomat más családoknál, természetes és nem jelenti azt, hogy ki akarom irtani őket. Viszont ez az én hazám, a magyar fehér emberek hazája, és elegem van abból, hogy szinte már faji alapon különböztetnek meg minket hátrányosan az élet egyre több területén.

Ugye csak a lére hajtanak? A Jobbik mondja ezt, tehát igaz lehet.

Mondja ezt az a párt, amelynek négy év alatt közel hárommilliárd forint csak a közvetlen állami támogatása. Amivel nem számoltak el, sem azzal, hogy miért költenek nagy összegeket balliberális és fideszes cégekre és személyekre. De biztosan ingyen dolgoznak és kampányolnak a képviselőik. A válaszom az, hogy sokunk választhatott, befogja a száját, tovább asszisztál a Vona-Csanád-Szaszi trió disznóságaihoz, és zavartalanul épül tovább a karrierje, vagy fellázad és elveszítheti az állását, helyét. Sok tagunkkal ez megtörtént, mégsem haboztak kimondani az igazat. A közpénzre egyébként ugyanannyi jogunk van, mint bármely más formációnak. Csak az a különbség, hogy a képviselőinknek akár jövedelmük 20-50 százalékát is fel kell majd ajánlaniuk, fizetésük nagyságától függően, a majdani szociális földalapunkba. Mert földet szeretnénk elvásárolni a gyarmatosítók elől, amit a Jobbik négy év alatt nem tett meg, egy négyzetcenti földet sem védett meg a gyakorlatban. Nyilván az elért eredménnyel arányosan tudunk a programunknak megfelelően földet vagy ingatlant venni, hangsúlyosan nem magántulajdonba. De ha csak 10 holdat tudunk megvédeni, már többet tettünk, mint a Haynaut ünneplő szájhős pártelnök.

Hírdetés

Miért támadják a nagyszerű, nemzetmentő Jobbikot? Ön tett már életében bármit a nemzetért, hogy Dúró Dórát bírálni meri?

A Jobbik a megalakulásakor elindult egy olyan úton, ami magyar hazafiak számára nyugodt lelkiismerettel választható volt. Csak időközben számomra és velem együtt még nagyon sokak számára kiderült, hogy semmi nem az ebben a pártban, mint aminek látszik. Ha ön akár 3-4 éve azt mondja nekem, hogy a Jobbik közpénzből képez ki az akadémiáján egy Habsburg-hű labanc gárdát, vagy a keresztény pártot vezető Vona az iszlámot nevezi az emberiség utolsó reményének, azt hittem volna, hogy megbolondult. Amikor megszavazták a hazafiak eltüntetését lehetővé tevő végtelen előzetest Orbán Viktornak, az a sokadik utolsó csepp volt. Most jut eszembe, hogy Gaudi Nagy Tamás ezt már nem volt hajlandó megszavazni, de sajnos a többiek igen.

Nyugodtan kijelenthetem, hogy a szavaik és a tetteik között legalább akkora szakadék tátong mint a Fidesznél. 2008-ban, mikor magam is a Jobbik tagja lettem, bevallom őszintén még engem is át lehetett verni, ugyanúgy mint sok tisztességes magyar honfitársamat de ahogy telt az idő és egyre jobban a kulisszák mögé láttam, ráébredtem az igazságra. Arra, hogy a Jobbikot egy szűk, leválthatatlan klikk kézivezérli, akik a pártot kizárólag saját érdekeik szerint irányítják és magasról tesznek a haza felemelésére.

Ha már Dúró Dórát említi inkább az a kérdés látszik jogosnak, hogy ő egyáltalán tett-e valamit a nemzetért amire csak egy kicsit is büszke lehet. Én hiába kutatok az emlékeimben, szájkaratén kívül nem tudok semmit felidézni vele kapcsolatban. Ezzel szemben talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy az én múltamban van néhány dolog, amire büszkén gondolhatok vissza. Részt vettem a TV-székház 2006 őszi „ostromában”, ezt a hatalom 2 éves börtönbüntetéssel „díjazta”. Vona Gábor messzire elkerülte a veszélyes helyeket, de azért 2006-osnak nevezi magát. Hogy ezt a két évet nem kellett leülnöm, s végül felfüggesztett lett, csak büntetlen előéletemnek köszönhetem, mert ennek előtte soha nem volt dolgom a törvénnyel. A Magyar Gárda erős országos szervezetté válását a kezdetektől segítettem, az utolsó időkben főkapitány-helyettesként dolgoztam a Gárdáért. Később minden tisztségemről önként lemondtam, mert úgy éreztem hogy a Jobbik által felkínált képviselő-jelöltség és a Gárdában betöltött pozíció egyrészt összeférhetetlen, másrészt mindkettő teljes embert kíván.

Amit nagyon fontosnak tartok itt kiemelni, hogy meg kell kövessem sok gárdista bajtársamat, amiért egy ideig én sem ébredtem fel és nem emeltem fel a szavamat az ellen, hogy Vona Gáborék pártdíszletté züllesztik a Gárdát, majd több részre szakítják. Már Dósa István eltávolítása idején vissza kellett volna kérdezzünk, hogy hé, Gábor, nem arról volt szó, hogy a Gárda pártok felett áll? Dósától is elnézést kérek, talán, mondhatom, hogy több hajnalos nevében.

Volt némi szerepem az ózdi cigányközpont meghiúsításában is képviselőtársammal, Márton Ferenccel együtt, bár én ezt a helyi magyar önvédelmi összefogás sikerének tartom, nem pártok, vagy egyének által kisajátítandó kampányelemnek. Ezért a Magyar Hajnal nevét ki sem ejtettem a cigánysátor elleni kampányban. Más párt nem volt ilyen korrekt.

A 2010-es választáson a Jobbik képviselőjelöltjei közül a második legjobb eredményt értem el, bőven 30 százalék felett, 1%-al lemaradva Császár József tiszavasvári jelölttársamtól. Úgy gondolom, hogy ez is jelez valamit. Ha csak a választási eredményeket hasonlítjuk össze, Dúró Dóra „teljesítménye” alig haladta meg az 5%-ot. De nem akarok én a személyén lovagolni, csak ő kóstolt be engem és a mozgalmunkat, amire már meg kell feleljek. Például esküszegőnek nevez azután, hogy éppen eskümnek megfelelően felléptem a Jobbikba befurakodott Szegedi Csanád cionista klikkje ellen, amiért Szabó Gáborék sok társammal együtt kirúgtak. Éppen a Jobbik cinkos vezetése szegte meg esküjét, amely mára odáig süllyedt, hogy dokumentumokkal bizonyíthatóan üzletel a Fideszhez és MSZP-hez kötődő személyekkel vagy volt kormánytagokkal.

Mi a francot bomlasztanak?

Bomlasztanánk? Ha az igazság és a dolgok mögötti okok feltárása bomlasztásnak számít, akkor persze igen és ezt azok a Vona-hívők akik szinte vallásként tekintenek erre a pártra és Szabó Gábor netkampány-csapatának névtelenül mocskolódó tagjai folyamatosan a fejünkhöz vágják. Pedig ha kicsit elgondolkodnának, akkor teljességgel nyilvánvalóvá válna számukra is – mint ahogy a minket egyre nagyobb számban támogatók számára az, akik talán a mi hatásunkra is kijózanodtak a Jobbik vezetőinek hazugságaiból és tényszerűen látják a dolgokat- hogy azok a dolgok amiket mi állítunk, bizonyítékokkal alátámasztott tények amiket eleddig nem sikerült cáfolni a Jobbik vezetésének. Mondjuk nem is nagyon próbálták, úgy látszik hogy az elhallgatást választották ez esetben is, mint például a Szegedi Csanád-ügy kirobbanásakor.

Miért akarnak a náci-fasiszta-rasszista-antiszemita háborús bűnösökre emlékezni?

A február 8-i Becsület Napjára gondol? Azok a magyar, német és számos más nációból való katonák akik a körülzárt budapesti várból megkísérelték a kitörést a hazáért, a nemzet megmaradásáért és nem utolsó sorban a puszta életükért harcoltak egy olyan helyzetben, amikor tudván tudták hogy a szovjet Vörös Hadseregnek való megadás egyenlő a halállal. De mondok még valamit, katonai esküjük is a további harcot követelte meg még abban a reménytelen helyzetben is. Az általam elmondottakból is teljesen nyilvánvaló, hogy a kitörés résztvevői hazájukért, katonai becsületükért harcoltak a kommunista hordák ellen, ráadásul példamutató hősiességgel. A nemzet hőseiről pedig kötelességünk megemlékezni és meg is fogunk, akarjon bármit a mindenkori hatalom.

Ki a fene az a Kisgergely András, aki Vonának számonkérő leveleket ír? Egy sértődött senki?

Olyan embernek tartom magam, aki az élet dolgait, összefüggéseit képes és kész az érzelmeit félre téve átgondolni, elemezni. Az érzelmek nagyon fontosak, de komoly elhatározások meghozatalában kevés kivételtől eltekintve nincsenek segítségére az emberfiának. A Jobbikról, benne Vona Gáborról is így gondolkodom, igyekszem az érzelmeket kizárni. Amit teszek, teszünk az egyszerű logikus következtetés eredménye. Adva van egy párt, amely önmagát a nemzet megmentőjénrek szerepében láttatja, de ez nyilvánvalóan nem igaz. Amikor még magam is a Jobbik tagja voltam és már nyilvánvalóvá vált előttem a szomorú valóság, elhatároztam valamit: amíg lehet, a párt tagjaként a „rendszeren belül” mindent megteszek a hibák kijavításáért, az alkalmatlan vezetők eltávolításáért. Ha ebben a küzdelemben elbukok, tehát a Jobbikot nem sikerül visszaterelni arra az útra amin elindult, akkor erre a nevében nemzeti pártra semmi szükség nincsen, mert csak hátráltatja a haza ügyét, rákos daganatként elszívja az erőforrásokat a valódi feladatoktól.

Szerencsére elmondhatom, hogy sem a Jobbikon belül sem azóta ebben a harcban nem voltam, nem vagyok egyedül és hiszem, hogy a valódi nemzeti gondolat győzni fog a vonaista klikk ellenében.

Van egyáltalán programjuk?

Életképes elképzelés, használható, megvalósítható program nélkül nem lett volna értelme belevágni abba az óriási feladatba, amit röviden Magyar Hajnal Mozgalomnak nevezünk. Ezeknek az elképzeléseknek tekintélyes része már nyilvánosságot kapott rövid formában, bár teljes programnak még nem nevezném. A Magyar Hajnal Mozgalom pártjának programja a választás hivatalos megkezdésekor, február közepén fog nyilvánosságra kerülni. Addig is a rövid programunk is olvasható és szerintem nem akadhat magyar ember, aki ne tudna azonosulni a lényegével. Egy magyarok uralta, magyar érdekű Magyarország, egészen röviden.

A Fidesz pénzeli a Magyar Hajnalt, az MSZP vagy a Moszad?

Mindhárom, de főleg Vona Gábor, hiszen ő mondta, hogy alapítsunk pártot és ő pénzel fideszes-MSZP-s és cionista személyeket. Vagyis ha a Fidesz pénzel minket, akkor áttételesen Gábor a szponzorunk :) Hogy komolyan is válaszoljak:

A Magyar Hajnalt a tagok „pénzelik” a saját zsebükből, egyetlen nagypénzű támogatónk sincs, sem magánember, sem szervezet. Nemzetünk szolgálatában akár anyagi, akár más áldozatot készek vagyunk meghozni.

Szabó Gábor – magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »