Kisgergely is összeszedte az aláírásokat, vért izzad a Rabbik

A Magyar Hajnal alelnöke után annak elnöke is leadta ma Ózdon a több mint 500 támogató aláírást, nyilvántartásba pénteken veheti a helyi választási bizottság. Adott a következő feladat Kisgergelynek: megnyerni a körzetet, legyőzni a cioniosta pártokat, a Fideszt, MSZP-t, Jobbikot. Utóbbit a tehetségtelen Chanád-cseléd, a miskolci Egyed Zsolt képviseli, aki nem is ózdi. Ózdon az ugyan mitől Jobbik igen csehül áll, ezért érkezett az idegenlégiós Egyed. Hatalmas pénzzel, fizetett aktivistákkal is kínkeservesen gyűlt csak össze a szükséges számú aláírása.

A megyében (Borsod) több hajnalos jelölt gyűjt még, minden esélyük megvan arra, hogy hétfőig ők is hivatalos képviselőjelöltté váljanak. A közel nulla forintból kampányoló, a nevének használatától is eltiltott Magyar Hajnallal (NFP néven engedélyezték csak) eleve 10 mérföldes hátránnyal indult.

Hírdetés

Vele szemben a Rabbik csak bérgyűjtőkkel állja a versenyt, tíz és százmilliókat költve országszerte az adófizetők pénzén, de így is nehezen gyűlnek az aláírásaik, Borsod mellett Nógrádban, Baranyában és másutt is. Budapesten egy hétig sem sikerült összegyűjteni a családi gazdasági szakértő Dúró Dóra szignóit, végül a teljes budapesti aktivista és fizetett állomány mozgósítása hozott csak szerény eredményt.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »