Kísérti a NER-t a kamerák előtti szexelés, pedig ezzel csak zsarolhatóvá válnak

Kísérti a NER-t a kamerák előtti szexelés, pedig ezzel csak zsarolhatóvá válnak

Legkésőbb Borkai Zsolt szexbotránya óta (elvégre a Fidesznek ráment erre a 2019-es önkormányzati választása) megtanulhatta volna a Nemzeti Együttműködés Rendszerének minden építője, működtetője, hogy nem túl hatékony kamerák előtt szexelni – főleg akkor nem, ha pirosban járunk. S most nem is a keresztény erkölcsökről van szó, pusztán gyakorlatias szempontból sem megengedhető, hiszen így zsarolhatóvá válhat a felvételen kamatyoló közszereplő. 

Borkai Zsolt például egy színfalak mögött zajló üzleti vita járulékos áldozatává vált, amikor az egész ország azt nézte, hogy lukas zokniban közösül Fekete Pákót hallgatva egy jachton. 

Ez most azért is merülhet fel, mert az RTL Klub már megszellőztette, hogy a Völner-Schadl botrány során megint előkerült egy szexvideó a bírósági végrehajtófőnök páncélszekrényéből.

„Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek”

– az ügyészség szerint ez látható a fotókon.

A képek mellett két DVD-lemez is volt, rajtuk egy közszereplő vezetéknevével.

„A lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz”.

– írta az ügyészség a bíróságnak.

Hírdetés

Bár még nincsenek konkrétumok, de a találgatások megkezdődtek. Például az N1TV Saller című műsorában is előkerült a téma, illetve egy lehetséges szereplő,

valamint szintén ma jelent meg – konkrétumok nélkül – az ezalenyeg.hu oldalon, hogy információik szerint egy televíziós csatorna Merkely Bélát kereste meg az ügyben, aki hárította a megkeresést.

Emlékezetes, hogy alig egy éve szintén megrenget(het)te a NER felsővezetését egy másik lehetséges szexbotrány. Abból végül úgy lett ügy, hogy az egyik megnevezett érintett beleállt az ügybe. Arról szóltak a hírek, hogy egy ismert műsorvezetőnő az egyik kormányközeli tévé tulajdonosát, majd egy korábban gyakorló lelkészt és banktulajdonos nagyvállalkozót is sikeresen behálózott. Ezután jöhetett egy nős államtitkár, mint új áldozat. A hírbe hozott – NER-körökben is jól ismert – műsorvezetőnő elvesztett telefonjáról kerülhettek akkor nyilvánosságra kompromittáló üzenetek.

Kovács Zoltán kormányszóvivő az Alfahír érdeklődésére akkor alaptalan ostobaságnak nevezte az állításokat.

„Mivel a hivatkozott írás minden állítása hazugság, a többi a jogászok dolga. A szükséges jogi lépéseket tehát megteszem”

– írta még a politikus. 

Ugyanakkor azóta sem hallani, hogy mi lett a feljelentés eredménye, egyáltalán elindult-e bármilyen eljárás az ügyben.  Ezért kérdésekkel fordulunk a Miniszterelnökséghez. 

Addig pedig marad a találgatás, hogy vajon mely közszereplők és miért szexelnek a kamerák előtt (még mindig), és van-e köztük átfedés.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »