Kísértet járja be Európát

Kísértet járja be Európát

Körszakáll és migráció.

A Focus beszámolója szerint Németországban 2017-ben annyi menedékkérelmet bíráltak el, mint az összes többi EU-tagállamban összesen. Ez félmilliónál is több kérelmet jelent.

Egyre aggasztóbb a helyzet.

Hétfőn elfogtak egy 20 éves szíriai migránst Hamburgban, aki a vád szerint iszlamista terrortámadást tervezett a városban.

A bielefeldi kórház pedig önvédelmi órákra íratta be a nővéreket, mert az utóbbi időben számos támadásnak voltak kitéve.

A fiatalabb ápolókat – mind szóban, mind fizikailag – rendszeresen inzultálják az országba érkezett illegális bevándorlók.

Hírdetés

Mindeközben, mintha minden a legnagyobb rendben lenne az országban, Trierben Karl Marx figurája világít hétfőtől egy közlekedési lámpán.

De nem marad magányos a hol zölden, hol pedig pirosan világító figura: május elején a hírek szerint a kommunizmus szellemi atyjának gigantikus, 4,4 méter magas szobrot is állítanak.

Úgy látszik a körszakállas Marx fel-fel villanó arcképe nem zavarja az egyre nagyobb számban érkező muszlim migránsokat, úgy mint a templomokon a keresztek és a déli haragszó.

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »