Kísértet járja be a világot, a vírus kísértete

Kísértet járja be a világot, a vírus kísértete

Ez pont oly pusztító lesz, mint a kommunizmus kísértete, ha nem lesznek képesek a kormányok adekvát választ adni a járványügyi és a gazdasági frontvonalakon.

Ez pont oly pusztító lesz, mint a kommunizmus kísértete, ha nem lesznek képesek a kormányok adekvát választ adni a járványügyi és a gazdasági frontvonalakon.

A vírus még komoly orvosi ellátás mellett is képes megölni azokat, akiknek le van gyengülve az immunrendszere, vagy akik már azért gyengébbek, mert idős emberek és küzdenek számos alapbetegséggel. Sajnos, az ő esetükben a lélegeztetőgépre történő kapcsolás sem jelent megoldást, mert a szervezetük nem bírja ki a megerőltetést, az igénybevételt, amit ez jelent.

A fiatal, egészséges szervezetű emberek, ha megfertőződnek, vagy észre sem veszik, vagy úgy élik meg, mint egy szezonális influenzát, picit más tünetegyüttessel kísérve. Ez a vírus ezért veszélyes, mert sunyi, alattomos módon terjed.

A mai napon a mérleg: 733 igazoltan fertőzött és 36 halott. A szezonális influenza havi szinten 600-700 áldozatot szed, de 2016 januárjában több mint 5000 halálos áldozata volt Magyaroroszágon. Ez azért igen árnyalja a jelenlegi állapotokat.

Vélelmezhetően a vírus már hónapok óta jelen van Magyaroroszágon és Európában is, csak nem ismerték fel, mert könnyen összekeverhető a jól megszokott influenzával.

Amennyiben a feltételezések helytállóak, hogy tízszeres, de akár százszoros is lehet a már megfertőződöttek száma az igazoltan fertőzöttekének, akkor ez azt jelenti, hogy sokkal kevésbé halálos ez a kór, mint amilyennek most látszik. Igen sok megbetegedés volt az elmúlt hónapokban, melyekre utólag visszatekintve, alapos a gyanú, hogy bizony azt már ez a vírus okozta.

Ez a vírus nem az EBOLA, tehát a rettegés nem indokolt, csak az óvatosság és a tisztaság.

Egyre tisztábban körvonalazódik, hogy van remény, ugyanis a volt szocialista blokk országaiban kötelező volt a BCG oltás 1954-től. Ez a védőoltás ugyan a TBC baktérium ellen lett kitenyésztve, de érdekes módon a szervezet vírusok elleni reakcióját is pozitívan befolyásolja.

Nagyon markánsan látható, a volt NSZK és az NDK közötti különbség a vírus által erősen fertőzött Szövetségi Köztársaság és a keleti blokk viszonylag kevésbé fertőzött  részei közt. A legjobban ez Nyugat-Berlin körvonalain látszik, mely erős fertőzöttséget mutat a volt szocialista állam közepén. Ugyanis a keleti oldalon a nagy szegénység miatt terjedt a TBC, de a gazdagabb nyugaton nem, ezért ott nem kellett ellene védekezni.

Az olaszoknál, amcsiknál sosem volt, a többi nyugat-európai országban csak lehetőség volt az oltásra, de nem szorgalmazták. Ázsiában csak 1984 után terjedt el az oltás.

Ráadásul az olaszok, spanyolok, franciák szinte nemzeti sportot űztek abból, hogy szaros kézzel esznek, ugyanis a wc használata után csak kevesebb, mint 60 százalékuk mos kezet. Ezt a fajta nemtörődömséget most bünteti a vírus.

A latin sokgenerációs családokba könnyen bekerült észrevétlenül a fiatalokkal a vírus. Olaszországban egy igen sűrűn lakott területen, ahol hatalmas mértékű a légszennyezettség és igen magas az idősek aránya a társadalomban, pusztít a legjobban a vírus. Azt tudni kell, hogy már az elmúlt évben is majdnem összeomlott ezen a területen az egészségügyi ellátás, mert a szezonális influenza is végletesen leterhelte. Úgy vélik, hogy most ezért is ennyire sok az áldozat, mert az idei influenzajárvány szinte elmaradt, így most ez a vírus azok közt tarol, akik a szezonális influenza célpontjai is lettek volna. Igen kemény következtetés, hogy jelentős részben azok halnak most meg, akikre egyébként is ez a sors várt volna.

Az USA-ban egészen más a helyzet. Nagyon durván elhízott a társadalom jelentős része. Amit élelmiszer helyett fogyasztanak, az gyakorlatilag ipari hulladék. Igen sokan vesznek magukhoz különböző drogokat. New York pont annyira mocskos, mint maga a lakói. Elég csak azt tudni, hogy ágyi poloskával a legfertőzöttebb város az USA-ban. Lakói nem arról híresek, hogy komoly barátságot kötöttek volna a szappannal és a vízzel, és ez így megfogalmazva még talán nem rasszizmus.

Van védelem, van lehetőség a felkészülésre, hogy alig, vagy egyáltalán ne tudjon a vírus ledönteni a lábunkról.

Hírdetés

A C-vitamin és a D3 vitamin folyamatos szedése kiegészítve L-Lysine-el (erősen antivirális hatású természetes aminosav), képes felkészíteni a szervezetünket a vírussal szembeni ellenállásra.

Vannak olyan gyógynövénykapszulák, melyekkel a gyulladást, a lázat lehet csökkenteni, erősen antivirális hatásúak és van olyan, amely a légzést könnyíti, ha a vírus támadja a tüdőt.

A kinin szulfát hatékony lehet a kezelésben. Tiszavasváriban az Alkaloida gyár mintegy 2,2 millió beteg kezelésére elegendő gyógyszer legyártásához rendelkezik alapanyaggal.

Az Ivermectin hatóanyag a kuatások szerint 3 nap alatt elpusztítja a vírust.

Kaliforniai immunológiai labor szuperhatékony antitestet fejlesztett ki, amely blokkolja a vírus felületén lévő tüskéket, így a vírus elveszíti fertőzőképességét.

A kormány kényszerhelyzetben van, mert ha nem reagálja túl a valós helyzetet, akkor az ellenzék egy eszkalálódó helyzet esetén darabokra szedné őket.

A félelmük jogos, hiszen a sajátos magyar szóhasználattal stadionnak nevezett újfajta kórházak és a szintén sajátos magyar szóhasználat szerint focistáknak nevezett frissen képzett alternatív orvosok nem biztos, hogy hatékonyan tudnák a gyógyítást szolgálni.

Ezért a létező egyik legrosszabb megoldást választották: befagyasztották az országot.

Mivel a társadalom mintegy 80 százaléka minden orvosi vélemény szerint is szinte észrevétlenül esik át a fertőzésen, ezért ez a befagyasztás értelmetlen.

Nagyon okos döntés volt a diákok távoktatása, a 9 órától 12-ig menjenek az idősek vásárolni, de a szolgáltató szektor, a vendéglátó egységek, a szállodák működésének betiltása súlyosan veszélyezteti az emberek megélhetését, a gazdaságot romba fogja dönteni, ha nem szabadítják fel ebben a hónapban.

Elmebeteg gondolat volt, hogy a vendéglátó egységek 15 óráig nyitva tarthattak, mintha a vírus csak 15 óra után fertőzne. Sokkal értelmesebb megoldás lenne, hogy ha napi 6 órára korlátoznák az egységek nyitvatartását, de azt, hogy ez mikorra esik, azt a vendéglátósokra és a szolgáltatóra kell bízni.

Az összezártság félelmetes rombolást végez a családok közt. Igen nehéz lehet egy panelban összezárva a családdal, amikor a szülők feszültek, mert nem tudják miből fognak megélni, a gyerekeket túlterhelik a tanárok, mert kétszer vagy akár háromszor annyit is képesek feladni, mint a hagyományos tanítás keretei közt.

A családon belüli erőszak, már most a duplájára nőtt.

Nagyon sok családnak alig van tartaléka. A létbizonytalanság iszonyatos stresszt jelent. A gazdasági életet azonnal újra kell indítani.

A németek, a csehek, az osztrákok és az angolok már felismerték ezt és húsvét utánra tervezik, hogy sorra elkezdik a korlátozások feloldását. Kezdik felfogni, hogy az állami szintre emelt rettegés nem kifizetődő.

A magyar vezetésnek is meg kell értenie, vagy hagyja működni a gazdaságot, vagy azért fog 2022-ben megbukni, mert teljesen leállt minden és akik elvesztették a munkahelyüket, a vállalkozók, akik elbukták a vállalkozásukat, büntetni fognak.

Minden magyar érdeke, hogy soha többé ne kerülhessen a baloldal hatalomra, de ha nem indítják újra a gazdaságot, akkor 2022-ben rájuk fognak szavazni.

Molotov – Hunhír.info

(A Publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »