Kísért 2002 szelleme! Ismét választási csalásra készülnek Ron Werberék?

Kísért 2002 szelleme! Ismét választási csalásra készülnek Ron Werberék?

2014-ben ismét Ron Werber vezetésével szállnak harcba a baloldali hordák. Annak a Ron Werbernek, aki mint tudjuk, leszögezte: hogy nem érdekli sem jog, sem etika, sem választási szabály. Csak az, hogy hogyan lehet, akár jogtalanul is plusz szavazatokat szerezni, vagy a másik oldaltól elvenni. Most ugyanis erre készülnek egy ócsk trükkel.

Több felől híre jött, hogy a baloldali szavazatszámlálók belső pártoktatásán arra készítik föl a szavazóköri megbízottakat, hogy a szavazóköri elnöktől kérjék el a pecsétet és ők pecsételjék le a választópolgároknak átadott szavazólapokat. Ha tehát bejön a szavazóhelyiségbe egy olyan polgár, akiről tudja a szoci megbízott, hogy jobboldali, akkor megpróbálja azt megjátszani, hogy “elfelejti” lepecsételni a szavazólapot, vagy “véletlenül” nem a kijelölt helyre nyomja a pecsétet. A pecsétnek ugyanis a mostani szavazólapokon már megszabott helye van a bal felső sarokban! Ha máshol van a pecsét, minden hiába, nem érvényes a szavazat!

A jobboldali szavazóköri biztosok ne csak a szavazatszámláláskor legyenek éberek, hanem minden pillanatban!

Ha észreveszik a csalási kísérletet azonnal hangosan jelezzék, hogy érvénytelen a szavazólap! Cseréltessék ki a szavazólapot. A harmadik “lebukás” után pedig ragaszkodjanak ahhoz, hogy a történtekről vegyenek föl jegyzőkönyvet és vetessék el a pecsétet a szociktól. Mondjuk, másokban se lehet megbízni, tehát ha máshoz kerül a pecsét, akkor is árgus szemmel kell figyelni!

Hírdetés

Ron Werber és a szocik tehát távolról sem adták föl, a kampány mellett nagy hangsúlyt fektetnek az egyéb, főleg piszkos trükkökre! Április 6-án a jobboldal figyelmének egy pillanatra sem szabad lankadnia, ha nem akarnak ismét azon keseregni, hogy a szocik már megint el tudták csalni a választást.

HA A PECSÉT NEM A BAL FELSŐ SAROKBAN VAN, AZONNAL JELEZZÜK A CSALÁST ÉS KÉRJÜNK ÚJ SZAVAZÓ LAPOT!!!!

NIF


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »