„Kis pöcs”, „jó a segge” – jogszerű volt Tóth Csaba kirúgása

Jogszerűen rúgták ki a hatvani önkormányzattól a korábbi kabinetvezetőt, Tóth Csabát, aki egy időben lényegében átvette az irányítást a fideszes Horváth Richárd polgármestertől. A végül bizalomvesztés miatt menesztett Tóthot Szabó Zsolt korábbi polgármester – napjainkban országgyűlési képviselő és államtitkár – „hagyta örökül” utódjára, Horváth Richárdra. S ugyan Horváth Szabó alpolgármestere volt, viszonyuk megromlott.

A bíróság többek között a tanúk elmondása alapján megállapította: Horváth Richárd polgármester utasításait a kabinetvezető nem hajtotta végre, sőt a heti rendszerességű kabinetüléseken még ő számoltatta el a polgármestert és jegyzőt, az önkormányzati médiában pedig letiltotta a szereplését.

Hírdetés

A tanúk arról is beszéltek, hogy a kabinetvezető lekezelően viselkedett a munkatársakkal, Horváth Richárdot pedig a háta mögött többek között „kis pöcsnek, Ricsikének” nevezte. De akadt, aki azt vallotta, hogy férfitársaságban arra is megkérte női munkatársát, hogy forduljon meg, mert jó a segge.

A bíróság döntése jogerős.

Amúgy Heves megyében nem érdemes rosszban lenni kormánypárti országgyűlési képviselővel, Hatvanban meg Szabó Zsolttal, illetve a hozzá lojális politikusokkal. Részletek az alábbi cikkben:

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »