Kirúgták a TV2 riporterét, aki rossz embert járatott le

Szerdán kirúgták a TV2-től azt a riportert, akinek az volt a feladata, hogy lejárasson egy HVG-s újságírót, de a felvételeken végig egy másik embert mutattak – értesült a hvg.hu.

Mint arról mi is beszámoltunk, múlt hét szombaton a TV2 híradójában egy olyan riportot mutattak be, amiben a HVG egyik újságíróját járatták volna le, amiért az egy fideszes politikus rossz egészségügyi állapotáról írt cikket.

A szerkesztésbe azonban hiba csúszott, a felvételeken ugyanis az újságíró Gergely Zsófia helyett végig a Négy Mancs állatvédelmi szervezet egykori képviselőjét, egy másik Gergely Zsófiát mutattak.

Összekeverték: rossz embert járatott le egy ország előtt a TV2 híradója

Hírdetés

Történt, hogy a hvg.hu újságírója, Gergely Zsófia írt egy cikket arról, hogy infarktust kapott a Fidesz egykori pártigazgatója, Várhegyi Attila.Ez a hír valamiért annyira felhergelte a Habony-műveket, hogy egy 888-Magyar Idők-TV2 kombót küldtek az újságíróra.A kormánypártok médiabirodalmának csúcsát jelentő kereskedelmi csatorna ezért egy olyan lejárató anyagot adott le a szombat esti Tényekben, ami lényegében arról szólt, hogy

Érdekes, hogy az üvöltő hiba annak ellenére sem tűnt fel senkinek a csatornánál, hogy a Tényekben felhasznált korábbi felvételek valamennyi darabján ott volt a szervezet logója.

A lap úgy tudja, a TV2 szerdán elküldte azt a munkatársat aki az anyagot készítette, bár a csatorna hivatalosan nem akart nyilatkozni az ügyben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »