Kiretusálták Vona Gábor mellől a Jobbik vezető politikusát

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese néhány hete még közösen szerepelt Vona Gáborral egy fényképen, mára azonban a pártelnök stábja egyszerűen eltüntette a fotóról – írja az Origo.

Még június 20-án jelent meg egy poszt Vona Gábor hivatalos Facebook-oldalán, amelyben a párt elnöke arról számolt be, hogy aznap Lengyelországba utazott, hogy béruniós kezdeményezéséről győzködjön lengyel politikusokat.

Forrás: Facebook

Hírdetés

Forrás: Facebook

A lap úgy fogalmaz: “a Jobbik elnöke nem egyedül érkezett Varsóba, magával vitte szárnysegédjét, a zsidók listázásáról, illetve a bőnyi rendőrgyilkosságban érintett Magyar Nemzeti Arcvonal körüli mozgásairól ismertté vált Gyöngyösi Mártont is, aki jelenleg a Jobbik parlamenti frakciójának helyettese, a párt külpolitikai agytrösztje, nem utolsósorban pedig külügyminiszteri ábrándokat dédelget. Mellékszál, de Gyöngyösi amúgy még  a régióban is meglehetősen nehezen tudná ellátni a diplomáciai feladatait, tekintve, hogy 2020-ig kitiltották Ukrajnából, mert a donyecki választásokkor orosz megfigyelőként tevékenykedett”.

Az útról megjelent egy fénykép Vona Gábor közösségi oldalán, amelyen a pártelnök Gyöngyösivel látható. Ám a fotó ma reggel újra előkerült Facebook-oldalán, ezúttal viszont már Gyöngyösi Mártont eltüntették a képről – írja az Origo.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »