Kirángatta a pizzériából a tinit és megerőszakolta a bosszúéhes férfi

Az eset az angliai Epsomban történt. A 17 éves lány a pizzériában dolgozott éjszaka, mikor Costica Voedes belépett a nyitva hagyott ajtón. Kirángatta a lányt az elhagyatott utcára, ráparancsolt, hogy vetkőzzön meztelenre, majd kétszer megerőszakolta – írja a Metro.

Magyar Menedék - Karácsony

A lány kezdetben az anyja után sírt, de miután a támadója egy nagykéssel gyomron szúrta, halottnak tettette magát – Voedes ugyanis azt mondta, holtan szeretné látni. A férfi végül otthagyta az utcán a vérben úszó lányt.

Azt a rendőrök nem hozták nyilvánosságra, milyen nemzetiségű volt a tinédzser, de a kórházban a Google Fordító segítségével tudta elmondani, mi történt vele.

Mint kiderült, Voedest nem sokkal korábban már elfogták a rendőrök – mert megerőszakolta a tinédzser édesanyját! Óvadék ellenében azonban szabadon engedték, és a férfi azonnal bosszút állt korábbi áldozata lányán.

Később kiderült, hogy a pizzéria vezetője is az épületben volt, mikor Voedes belépett, de nem lépett közbe, mert a támadónál fegyver volt. Az más kérdés, hogy miért nem hívta azonnal a rendőrséget…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »