Királyt Münchenbe csábítják

A norvégverés a legnagyobb öröm, Fülöp Márton elvesztése a legnagyobb fájdalom volt Király Gábor számára az idén. A válogatott hálóőre saját honlapjának adott interjút, melyben családi ügyeiről is nyilatkozott.

A válogatott kapusával interjú jelent meg honlapján, melyben többek között arról beszél, hogy az idei év nem a pihenésről szólt számára. Nyáron például két nappal a finnországi Eb-selejtezőt követően már a Haladással kezdte a felkészülést. A feszített menetrendet azonban nem bánta, ugyanis a norvégok elleni pótselejtezős győzelem mindenért kárpótolta. A siker nyomán egyébként újra megkereste egykori klubja, az 1860 München, hogy nem akar-e beugrani megmentőként, ugyanis kieső helyen állnak a másodosztályban. Király nemet mondott. A 2016-os év szerinte a 2015-ösnél is keményebb lesz.

Hírdetés

A hálóőr válogatottbeli társa, Fülöp Márton elvesztésére is kitér, nehezen gyógyul benne a halála okozta seb.

A legjobb meccsének a Videoton elleni idegenbelit tartja, és természetesen a norvégok elleni pótselejtezőket. Király hat országban játszott meccset idén, és összesen 15-20 védjegyének számító mackóalsót hordott el. A magyar bajnokságban egyébként nem csalódott, azt kapta, amit várt. Mint mondja, azért jött haza, hogy a Haladást szolgálja.

Elárulja, hogy a Király család karácsonyi asztalára hal és csirke került, illetve természetesen mákos és diós bejgli. Az év embere díjat feleségének, Zsanettnek adná, ő jelenti a biztos hátteret odahaza. Az otthoni történésekről annyit még elmondott, hogy a család egy rodéziai ridgebackkel, azaz afrikai oroszlánkutyával gazdagodott idén.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »