Királyi Rítus: Figyeld meg, mennyire büszkék a szabadkőművesek a befolyásukra!

Királyi Rítus: Figyeld meg, mennyire büszkék a szabadkőművesek a befolyásukra!

A londoni Királyi Rítusról szóló videó magas rangú szabadkőműveseket mutat, amint a társadalom minden szférájára kiterjedő hatalmas befolyásukkal kérkednek… egy rendkívül jelképes díszletben.

 

október 31-én Királyi Rítusra került sora a londoni Royal Albert Hall-ban, ahol a szabadkőművesek megünnepelték a társadalomra gyakorolt befolyásuk 300. évfordulóját.

Az eseményen Edward kenti herceg, az Angol Egyesített Nagypáholy Nagymestere elnökölt, aki V. György és Mária királyné unokája, valamint II. Erzsébet unokatestvére.

 

A világ minden tájáról érkezett több ezer szabadkőműves – beleértve 136 nagymestert – részvételével zajló ceremónia a modern társadalomra gyakorolt hatalmas szabadkőműves befolyással kérkedő részeket is tartalmazott, ideértve az USA megteremtését is. Többször említésre került a tény, miszerint a mindent látó szem prominens módon van kiemelve az amerikai bankjegyen.

 

 

Természetesen ez a pepita mintázatú padlón, valamint egy hatalmas körző, illetve a Mindent Látó Szem alatt történt. Íme, a videó:

 

Miután elénekelték az „Isten óvja a Királnynőt!”, Benjamin Franklin és George Washington – két előkelő szabadkőműves – jött elő, hogy elmagyarázza, hogyan alapították meg az Egyesült Államokat a szabadkőműves elvek alapján.

 

Magától értetődően kitartok amellett, Franklin testvér, hogy minden ember egyenlőnek teremtetett.Valóban, Washington testvér, minden szabadkőműves ugyanolyan egyenlő, így megvan a lehetőségünk arra, hogy a szabadkőműves erkölcs pontos lényege szerint létrehozzunk egy nemzetet. Ez csodálatosan jelképes volna, nemde?Majdani kívánalmunk, hogy a mindent látó szemet a bankjegyeinkre helyezzük ezután.

 

Folyamatosan kérkednek a Washington D. C.-ben található szabadkőműves jelképiséggel.

 

Az új fővárosra vonatkozó tervek már egy teljesen szabadkőműves érzést keltenek bennük, igen.

 

Majd a sok elnökről folyik az eszmecsere, valamint arról, hogy a „szabadkőművességet bele fogják ágyazni az amerikai kultúrába”, és arról, hogyan lett a Szabadságszobor egy óriási szabadkőműves ajándék a francia szabadkőművesektől. Azt is hozzáteszik: „Ne feledkezzünk meg a zenészekről”. Mivelhogy sok zenész is szabadkőműves.

 

Ahogyan megszámlálhatatlan cikkben láthatjuk a zeneiparba mélyen beleszövődtek az okkult elvek (bár sok ember ebben az iparágban a „sötétebb” okkult rendek tagja.)

 

Hírdetés

A ceremónia egy szabadkőműves jelölt Edward herceg általi beavatásával zárul.

 

 

Miközben ez a királyi rítus abszolút semmilyen titkos vagy okkult dolgot nem tartalmazott – ez egy nyitott esemény volt –, azonban különféle nyílt tényeken alapszik, amit gyakran „összeesküvéselméletként” szoktak figyelmen kívül hagyni.

 

A színpadi szimbolizmus – ami emlékeztet az MTV zenei gála előadására – egy világos emlékeztető arra, hogy a tömegmédia tele van a jelképeikkel a mindent látó szemtől kezdve. Ez a mindenütt jelenvalóság az, ami az elitnek a tömegkultúra felett gyakorolt teljhatalmát jelzi.

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/08/royal-ritual-watch-freemasons-boast.html

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post Királyi Rítus: Figyeld meg, mennyire büszkék a szabadkőművesek a befolyásukra! appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »