Kirakták a boltjából, miután levelet írt Karácsony Gergelynek

Kirakták a boltjából, miután levelet írt Karácsony Gergelynek

Undorító! Milyen emberek ezek?

Még Margaret Thatcher a legendás volt brit miniszterelnök is vásárolt hungarikumot Kmettyékék boltjában. Az asszony családja több, mint negyven éve állandó kereskedő a fővárosi tulajdonban lévő Nagyvásárcsarnokban, férjének még szobrot is állítottak itt. A Karácsony Gergely-féle vezetéstől azonban alig kapott segítséget a pandémia idején: hiába nincs vásárló a csarnokban, mégis a teljes bérleti díjat kérik Kmettyéktől.

Marek György ajándéktárgyakkal kereskedik, a turisták elmaradása miatt standja 14 hónapja van zárva. Helypénzt továbbra is fizet, csaknem kilencmillió forint a vesztesége.

Hankesznével pedig már fel is bontották a szerződést azt követőn, hogy levelet mert írni a főpolgármesternek a kereskedők nehéz helyzete miatt. Neki személy szerint hárommillió forint bérlati díj hátraléka van. Stábunk vele már a csarnok területén nem is forgathatott.

A boltosok elkeseredettek, többüknek az árut is ki kellett dobni, mert megromlott. Profilt váltani nem tudnak, nem engedik nekik. Karácsony Gergely segítségét várnák, de – állítják – érdemi választ nem kapnak megkeresésükre. Így csak abban bíznak, hogy mihamarabb visszatér az élet a normál kerékvágásba.

Hírdetés

 

www.hirtv.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »