Kipottyantak a versenytársak, a Klubrádió még ringben maradt a frenkvenciájáért

A Médiatanács hiánypótlást kér a Klubrádió szolgáltatójától, a másik két pályázó ajánlatát érvénytelennek minősítette

– tudatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

A közlemény szerint a médiatanács a Közösségi Rádiózásért Egyesület és az LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. ajánlatát minősítette alakilag érvénytelennek. A pályázók jogorvoslattal élhetnek a döntés ellen.

A Media1 cikkében felhívta a figyelmet arra, hogy a Klubrádió nagy valószínűséggel megőrizheti jelenlegi frekvenciáját, ha riválisai nem fellebbeznek a Médiatanács döntése ellen.

Hírdetés

Mint ismert, a testület még szeptemberben döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg a Klubrádió február 14-én lejáró jogosultságát, hanem pályázatot ír ki a 92,9 MHz-es frekvenciára.

A Médiatanács korábban jelezte, a Klubrádió jó eséllyel indul a frekvenciapályázaton, mert az értékelésnél szempont a médiaszolgáltatási tapasztalat, de pluszpontot kaphat azért is, mert eddig is a 92,9 MHz frekvencián sugározta műsorát.

A Közösségi Rádiózásért Egyesület egyébként az ATV-hez köthető, az egyesület üzemelteti a budapesti Spirit FM rádióadót is. Az LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. tulajdonosa pedig az a Biró Balázs, aki a néhai Andy Vajna ügyvédje volt.

(24.hu)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »