Kiosztott Kövér néhány százezres büntetést az ordítozó ballibeknek – de biztosan nem fognak éhen halni

Kiosztott Kövér néhány százezres büntetést az ordítozó ballibeknek – de biztosan nem fognak éhen halni

Közös sajtótájékoztatót tartott csütörtök délután az MSZP, a DK, a Párbeszéd és az LMP a Parlamentben, ezen többek között kiderült, hogy Kunhalmi Ágnes, Tordai Bence, Varju László, Bangóné Borbély Ildikó, Szabó Sándor, Tóth Bertalan is 400-500-600 ezres pénzbüntetést kapott Kövér Lászlótól.

Ez a büntetés még a hétfői ülésre vonatkozik, amikor a túlóratörvény vitáját szétfütyülte és szétkiabálta az ellenzék.

Vagyis a szerdai, botrányba fulladt üléssel kapcsolatban még nem kaptak büntetést, erre azt mondták, hogy szeretettel várják az újabb csomagot.

Hírdetés

Szóba került az is, hogy a szerdai ülésen TEK-esek jelentek meg, amivel kapcsolatban az ellenzékiek szerint alapvető törvényi aggályosságok vannak, és a következő házbizottsági ülésen választ várnak erre is.

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan a sajtótájékoztatóján azt mondta, ő maga kezdeményezte mind a saját frakciójában, mind pedig a többi párt felé, hogy tiltakozásul foglalják el az elnöki pulpitust.

Tordai Bence pedig csütörtök délutáni Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy rémhírterjesztés miatt feljelenti Kövér Lászlót, aki puccskísérletről beszélt a szerdai ülés kapcsán. Tordai azt írja, "Nem alkalmaztunk ugyanis erőszakot semmilyen formában, sőt, mindvégig hangsúlyoztuk: békésen, erőszakmentesen, de nagyon határozottan tiltakozunk a rabszolgatörvény átpasszírozása ellen."

(Index)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »