Kínos baki: Vona Gábor családja mellé ültették az Izraeli nagykövetet

Tegnap bejárta a sajtót az a fotó, melyen a Jobbik elnökének családja mellett Ilan Mor izraeli nagykövet foglal helyet a Groupama Arénában rendezett Magyarország-Elefántcsontpart mérkőzésen.

A fotó többeket felháborított, egyes jólértesült kommentelők úgy vélték, itt a bizonyíték arra, hogy Vona Gábor és pártja immáron annak az Izraelnek a kegyeit keresi, akinek politikáját számos alkalommal keményen bírálta. Vona Gábor évekkel ezelőtt konkrétan Ilan Morhoz is éles hangvételű nyílt levelet intézett.
 
A Jobbik elnöke Facebook-oldalán mesélte el, mi is történt az ominózus mérkőzésen.

Hírdetés

 
„Valószínűleg egy szervezési figyelmetlenség miatt egymás mellé ültettek bennünket és az izraeli nagykövetet”

– számol be Vona, aki azt is elárulta, hogy nem is volt hajlandó tudomást venni az esetről, mivel sportrendezvényről és családi eseményről volt szó, ahol nincs helye a politikának.
 
Nem úgy Ilan Mor nagykövet: Vona beszámolója szerint őt annyira zavarta a helyzet, hogy kérte a szervezők segítségét és még a mérkőzés kezdete előtt távolabb ült a Jobbik elnökének családjától.
 
Az esetet a hvg.hu dokumentálta fotókkal.
 
A VIP-páholyban közben Orbán Viktor Polt Péter legfőbb ügyész, Csányi Sándor MLSZ-elnök, Hernádi Zsolt Mol-vezér és Garancsi István milliárdos társaságában tekintette meg a találkozót, mely 0-0-ás eredménnyel ért véget.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »