Kimondták: Izrael háborús bűnös és tartóztassák le Netanjáhút!

Kimondták: Izrael háborús bűnös és tartóztassák le Netanjáhút!

Eddig majd 70 ezer brit polgár követeli, hogy Benjámín Netanjáhú izaeli miniszterelnököt azonnal tartóztassák le, amint Angliába érkezik, ill. ezzel szinte egyidejűleg az Amnesty International emberjogi szervezet háborús bűnösnek nevezi Izraelt, amire állítása szerint bizonyítékokat is fel tud mutatni. Mint ismeretes, Izrael a palesztin embereket saját földjükön tartja gettókba zárva, bombázva, megszállva terrorban tart több területet, ami nem az övé.

Brit tízezrek: tartóztassák le Netanjáhút!

„Háborús bűncselekmények elkövetésével vádolják Benjamin Netanyahu-t a britek. Az izraeli miniszterelnök szeptemberben látogat el az Egyesült Királyságba, ezért kampány és aláírás gyűjtés kezdődött el, hogy elfogató parancsot adjanak ki Netanyahu ellen, és azonnal tartóztassák le amint leszáll a repülőgépéről.” – írja az Orientalista.hu

A brit jogrendszer olyan, hogyha 100 ezer ember aláír valamit, akkor a parlament köteles lesz megvitatni a szóban forgó ügyet.

„A brit törvények széleskörű jogkört és független működést biztosít az igazságügyi rendszernek. A Rusia Today szerint az elmúlt években számos izraeli vezető főként biztonsági tiszt volt kitéve annak a veszélynek, hogy Brit területeken bármikor letartóztathatják. Legutóbb a volt izraeli honvédelmi miniszter Shaul Mofazt akarta letartóztatni a brit ügyészség miután tavaly Londonba látogatott, mivel a gyanúk szerint háborús bűncselekményeket követett el. A háttérben zajló izraeli-brit tárgyalások eredményeként Mofaz ellen megszüntették az elfogatóparancsot, és visszautazhatott Izraelbe.

Tel-Aviv gyakran kifogásolja a brit igazságügyi rendszert, ami saját jogkörén belül is kiadhat elfogatóparancsot azok ellen akik háborús bűncselekménnyel vádolható. Izrael többször is követelte az Egyesült Királyságtól, hogy változtasson a törvényein.” – Orientalista.hu

A petíció jelenleg több, mint 68,913 darab aláírásnál tart, és dinamikusan növekszik.

Összesen fél év áll rendelkezésre, tehát 2016. február 16.-áig össze kell jönnie a 100 ezer aláírásnak, ami azt is jelenti, hogy 1-2 nap alatt már majdnem összejött az aláírások 3/4 része.

Ide kattintva elérhető a naprakész petíció.

Hírdetés

Amnesty International: Izrael háborús bűnöket követett el

Zsidózóknak és kötetlen gondolkodásúaknak egyaránt!

Magyarország rengeteg háborút indított az elmúlt néhány évben. Pl. Jugoszlávia bombázásánál a NATO kifutópályája voltunk, azóta sem állt talpra a szétszakadt ország. Irakiak és Afganisztániak mészárlásában is részt vett Magyarország, legújabban pedig az „Iszlám Állam”-nak titulált valamilyen szervezet ellen viselünk hadat az USA karlendítésére, a NATO-ban, de Magyarország zászlajával.

Sokan nem akarják – érthető okokból – hogy idegen földre tegye a lábát egyetlen magyar ember is hadifelszerelésben, amihez semmilyen közük sincsen. Mint tudjuk, a 140 ezredik (2015. 08. 18.) bevándorló is emiatt jön ide, mert segítettünk szétlőni a házaikat, a gazdaságukat, beleavatkoztunk a belügyeikbe…

Kiszolgáltuk az USA-t, segítettünk (önkéntesen, kérés nélkül) demokráciát importálni, csak nem sikerült. Helyette több millió halott és lakhatatlan területek, jelenleg is háborús övezet, de legalább dől a nyersanyag az USA-ba. Több szakértő szerint az USA lételeme a háború.

Tehát amit ezzel az egésszel le akarunk írni: Benjámín Netanjáhú zsidó, de nem minden zsidó Benjámín Netanjáhú. Minden katona magyar a fenti képen, de nem minden magyar katona. Minket sem kérdeztek meg, hogy: ugyan, megengeditek-e, hogy szétlőjük az afgánok hazáját?! – Nyilvánvalóan az emberek többségének belső normál képe ezt nem tartja helyesnek, pláne, ha tudja, hogy ez lesz belőle… és egyébként is.

Az Egyesült Államok polgárai ugyan ebben a cipőben járnak, döntéseket hoznak felettük, manipulálják őket, stb… Azt látni kell, hogy valakik az USA-t, Izraelt és valamennyi államot bábként használnak érdekeik érvényesítéséből, amibe a polgároknak nincsen beleszólása, sem valódi választása. Egy eset pl. az, hogy Barack Obama amerikai elnöknek nyilvánosan sincs ráhatása a dollárkibocsátásokra, mert egy magánbank, a FED dönt róla, ami néhány személy kezében van mindössze. Őket lehet háttérhatalomnak hívni, a kormány egy tehetetlen báb, mint a polgár.

A magatartás lehet olyan, hogy: vagy tápláljuk az általánosítást, a kisarkítást, a kötött gondolkodást, vagyis „zsidózunk” és ezáltal az aranykort elodázzuk, vagy elbeszélgetünk néhány zsidó emberrel, hogy mit gondolnak a dologról. És ha már itt vagyunk, meghallgatjuk őket is, akiket a média elhallgat (tisztelet a kivételnek, mondjuk aki leforgatta, annak):


Forrás:magyarfoldre.hu
Tovább a cikkre »