Kimondatott: a Tavares jelentés a felsőbbrendűek támadása volt

A Fidesz európai parlamenti képviselője Schöpflin György a Heti Válasznak adott nagyinterjújában kijelentette a Magyarországot elítélő Tavares-jelentés Schöpflin szerint ugyanakkor „halott”. „Magyarország eszköz volt csupán. Kellett egy »új« tagállam, amelyet támadva meg lehet mutatni a baloldaliak-zöldek-liberálisok vélt erkölcsi felsőbbrendűségét.”

Schöpflin szerint a baloldal rossz állapotban van, noha egyedülálló jelenség. „Kommunisták, szocialisták, liberálisok és zöldek szövetsége, amely ha nem is hivatalos, mégis együtt szavaznak, így pedig többségük van. Azt, hogy mit jelentenek az emberi jogok, úgy érzik, az ő privilégiumuk eldönteni.”

Hírdetés

A Magyarországot elítélő Tavares-jelentés Schöpflin szerint ugyanakkor „halott”. „Magyarország eszköz volt csupán. Kellett egy »új« tagállam, amelyet támadva meg lehet mutatni a baloldaliak-zöldek-liberálisok vélt erkölcsi felsőbbrendűségét” – mondja a képviselő.

Csak azt felejtette el nyomatékosítani: ez a szerencsétlen háttérhatalmi bóher, aki lehet még Bukaresttel is keveri Budapestet úgy állította össze gyűlölet-irományát, hogy abban a magyarországi szocionliberális hazaárulók és holdudvaraik álrettegő műsirámai köszönnek vissza. Magyarországnak legalább akkora a belső ellensége, mint a külső, igaz, mindkét kompániát ugyanaz a „láthatatlan kéz” mozgatja”.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »