Kimaradt az albán Eb-csapatból a Fradi korábbi sztárja, balhé van

Kimaradt az albán Eb-csapatból a Fradi korábbi sztárja, balhé van

A spanyol élvonal sem volt elég ajánlólevél a 28 éves Myrto Uzuninak. Nélküle játszik majd Albánia az olaszokkal, a spanyolokkal és a horvátokkal.

Már a Granadában a La Ligában (Spanyolország) szerepel a korábban a Ferencvárost is megjárt albán Myrto Uzuni, ez mégsem volt megfelelő ajánlólevél ahhoz, hogy legalább a bő Eb-keretbe beférjen – derült ki a Sylvinho kapitány 27 fős kerethirdetését követően.

A 28 éves Uzuni a szezonban 34 meccs alatt 11 gólt szerzett, kihagyása pedig Spanyolországban és Albániában is nagy hullámokat keltett, még úgy is, hogy a Granada búcsúzott most az élvonaltól. A csakfoci.hu összeállításában szintén olvashatók szerint először a csatár menedzsmentje reagált csalódottan, idézve a csatár statisztikáit, amelyek jobbak a behívott 6 csatáréból 5-énél.

Hírdetés

Az albán válogatottban Uzuni 6 éve szerepel, 35 meccsen 5 gólt lőtt.

Tagja viszont a keretnek Jasir Asani, aki a Kisvárdával a magyar élvonalból esett ki most, de egy korábbi volt MTK-játékos is ott van, Ylber Ramadani.

Albánia a címvédő olaszok, valamint a vb-bronzérmes horvátok, valamint a spanyolok ellen kéne, hogy bizonyítson – az Eb halálcsoportjában.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »