Kilépett a Wellhello mögül a teljes zenekar

Kilépett a Wellhello mögül a teljes zenekar

A Wellhello duó mögött játszó zenészek a napokban egymás után jelezték közösségi oldalaikon, hogy otthagyják a zenekart.

Fluor és Diaz pár nappal később kiadott egy közleményt, amiben azt írják, hogy a zenekar új tagokkal folytatja majd, mert az utóbbi évben az élet messze sororta őket egymástól a csapat egy részével.

Hírdetés

A kilépett tagok erre saját közelményben reagáltak, amelyben ez áll:  

„Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie. Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból.”


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »