Kilépett a Fideszből egy komlói képviselő

Borbás Sándor egy közleményben jelentette be, hogy kilépett a képviselő-testület Fidesz-KDNP-s képviselőcsoportjából. Egyéni önkormányzati körzetben szerzett mandátumomát megtartja, a képviselői munkát a ciklus végéig függetlenként folytatja.

Mint írja, a döntéshez elsősorban a személyével szembeni bizalmatlanság és a képviselői munka hatékony ellátásához szükséges politikai támogatás hiánya vezetett.

Hírdetés

„Úgy érzem, a frakciófegyelem miatt sok nehéz és embert próbáló döntésben magam is részt vettem, melynek felelősségét vállalni kell. Az előttünk álló időszakban immár – a nyilvánosság előtt is – szabadabban vállalhatom véleményemet, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy valóban a város polgárait szolgáló döntések szülessenek. Hiszen képviselői esküm nem személyeknek, érdekcsoportoknak szól, hanem a városnak, és a polgároknak. Arra tettem esküt, hogy Komló városát és annak fejlődését szolgálom. Képviselői eskümhöz híven tisztességes önkormányzati munkát fogok végezni a hátralévő fél évben is” – zárja sorait a közleményben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »