Kilépett a befolyásos hitgyülis zsidó a Jobbikból

Tehát szó nincs kizárásról. A feladatát elvégezte, de lehet, hogy érintett valamilyen Kágébéláéhoz hasonló ügyben, vagy szóltak neki, hogy süllyed a hajó, ideje pattanni,  és éneklésért cserébe szabad elvonulást kapott. Ez a legvalószínűbb. Hegedűs Tamás, virtigli zsidóhoz méltóan pár évente pártot és nézetet vált. Ez Vonát egyáltalán nem zavarta, és évekig az egyik befolyásosabb vezető lehetett a Jobbikban úgy, hogy megjárta az MDF-et, SZDSZ-t, Fideszt és a szektát is. Ő volt a párt pénzügyese, gazdasági szakembere, majd kancellária miniszter-jelöltje.

Bármelyik zászlót kiszolgálja, ha jövedelmező

Köze nem volt a nemzeti radikalizmushoz, sem 2006-hoz, de mindig felbukkan ott, ahol pénzes pozíció vár és ahol el lehet téríteni a nép akaratát. Hegedűs az utóbbi években a kínai majd ennek a vártnál kisebb jövedelmezősége miatt az iszlamista vonalat nyomatta, s magán üzleti célokból is közpénzen utazgatott Törökországba, Azerbajdzsánba (török utakra az álnemzeti bizniszpárt tízmilliókat költött). Emellett terjesztette a Wamberger-Vámbéry Ármin és más zsidó tudósok által kitalélt hamis török-magyar rokonsági elméletet.

Rendszeresen tett görögellenes, keresztényellenes kijelentéseket nyilvánosan is a török sajtóban. A túlnyomórészt külpolitikai analfabéta választók tévhitével szemben az Európára demográfiai és közbiztonsági veszélyt jelentő (a török kábítószermaffia nagyon erős, egész Európát behálózza, lényegében állami támogatással, a török bevándorlók pedig más muzulmánokkal együtt élhetetlenné teszik az európai nagyvárosokat) török rezsim nem anticionista, sőt az USA és Izrael legmegbízhatóbb szövetségese, a NATO tagja, Oroszország és Irán hagyományos ellensége. És mindemellett az iszlamizmus egyik bástyája.

Hírdetés

Hegedűs Tamás Vona gazdasági miniszterjelöltje volt, majd árnyék kancelláriaminisztere. A párton belül is többször kijelentette, hogy nem hisz a keresztény Európában, és mindent meg is tett annak rombolása érdekében. Hegedűs rendszeresen szivárogtatott a balliberális és narancsos sajtónak is. A Jobbik pénzmosó műveleteiről sokat tud, mivel évekig ő irányította a párt pénzügyeit. Ezért Vonáék nem merik majd támadni, utólag sem. Ha volt török pénz a Jobbikban, akkor Hegedűs a háztetőn mindent tud erről.

Távozásásnak legvalószínűbb oka a süllyedő hajó effektus, és az, hogy a szervek vallomásra kényszeríthették a párt finanszírozási ügyeiben, azaz a Kágébéla ügyben is. Cserébe elhúzhat szabadon, s mivel fideszes és szektás kapcsolatai máig élnek, vélhetően a fideszes közigazgatásban, vagy Fidesz-Hit közeli cégeknél fog felbukkanni.

Hegedűs Tamás annyit közölt: döntéséről tájékoztatta a párt elnökét, és a továbbiakban nem kíván pártpolitikai tevékenységet folytatni. A volt képviselő döntését nem indokolta. Az előző ciklusban Hegedűs a Jobbik listájáról jutott be a parlamentbe.

magyarhajnal.com – MTI nyomán


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »