Kilenc részeg garázdálkodott egy szavazóhelyiség udvarán, az egyiket önvédelembõl lábon lõtte egy rendõr

Kilenc részeg garázdálkodott egy szavazóhelyiség udvarán, az egyiket önvédelembõl lábon lõtte egy rendõr

KĂśzrend- ĂŠs kĂśzcsendhĂĄborĂ­tĂĄs miatt bĹąnvĂĄdi eljĂĄrĂĄs indult egy fĂŠrfi ellen, aki szombat este rĂĄtĂĄmadt egy rendőrre a Prahova megyei Drăgăneasa telepĂźlĂŠs egyik szavazĂłhelyisĂŠgĂŠnek udvarĂĄn; a rendőr lĂĄbon lőtte a fĂŠrfit, akit jelenleg kĂłrhĂĄzban kezelnek – kĂśzĂślte vasĂĄrnap Monica Dajbog belĂźgyminisztĂŠriumi szĂłvivő.

Dajbog rĂĄmutatott, szombat este tĂśbb ittas szemĂŠly bement a szavazĂłkĂśrzetnek helyet adĂł drăgăneasai Ăłvoda udvarĂĄra, ĂŠs rĂĄtĂĄmadtak a helyisĂŠget őrző rendőrre, aki kĂŠnytelen volt hasznĂĄlni a fegyverĂŠt. Az egyik agresszort lĂĄbon lőtte, őt kĂłrhĂĄzban kezelik, nincs ĂŠletveszĂŠlyben – mondta a szĂłvivő.

Hírdetés

HozzĂĄtette, egy mĂĄsik szemĂŠlyt is őrizetbe vettek ugyanebben az Ăźgyben, tovĂĄbbi hĂŠt szemĂŠly ellen pedig mĂŠg folyamatban van a kivizsgĂĄlĂĄs kĂśzrend- ĂŠs kĂśzcsendhĂĄborĂ­tĂĄs miatt. A nap folyamĂĄn kiterjesztik a nyomozĂĄst az Ăźgyben, hatĂłsĂĄgi kĂśzeg megsĂŠrtĂŠse ĂŠs szavazĂłkĂśrzet elleni tĂĄmadĂĄs miatt is vizsgĂĄlĂłdni fognak – nyomatĂŠkosĂ­totta Dajbog.
(agerpres)
NyitĂłkĂŠp: pexels.com


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »