Kilátástalan a közlekedés Észak-Budán, lehetetlen autóval eljutni Budapestre a Dunakanyarból

Kilátástalan a közlekedés Észak-Budán, lehetetlen autóval eljutni Budapestre a Dunakanyarból

Jelentősen megnövekedett menetidővel számoljanak azok, akik a Dunakanyar településeiről az M0-ás autóút, vagy Budapest felé indulnak.

Az első, hatalmas torlódás a budakalászi körforgalomnál van, az M0-ás felhajtója előtt. De nem jobb a helyzet a felüljáró után sem, mivel sokan a Hadrianus utcánál próbálnak visszakanyarodni az M0-ás felé.

De azok sem örülhetnek sokáig, akik túl jutottak a Pünkösdfürdői útnál lévő kereszteződésen. A kocsisor vége valahol a Pók utcai lakótelepnél van, és onnan már csak araszolgatva lehet az Árpád-híd irányába haladni.

olvasói fotó

olvasói fotó
A Bogdáni út és a Szentendrei út kereszteződésében csak többszöri lámpaváltásra lehet átjutni.

Viszont

Hírdetés

ennél is rosszabb a helyzete a Pestről Budára tartóknak, mivel az Árpád híd budai lehajtójának egyik sávját lezárták.

Az út állapotát vizsgálják, és ezt nyilván csak a reggeli csúcsforgalom idején lehet felmérni. A vizsgálódás miatt viszont végeláthatatlan sor torlódott fel a hídon.

Dél-Pestre is nehéz eljutni

Összeütközött két autó szerda reggel az M1-es autópályán Budapest felé, Biatorbágy térségében, a torlódás meghaladta a kilenc kilométert – írta az Útinform.

A baleset miatt a 21-es kilométernél a belső sávot lezártak és a torlódás miatt akár 40-45 perccel is hosszabb lehet a menetidő – közölték. Megjegyezték, hogy sokan kerülnek az 1-es főúton, így Herceghalom és Biatorbágy között is araszol a forgalom.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »