KIKNEK KELLENE MÉG HIRDETNIÜK?

KIKNEK KELLENE MÉG HIRDETNIÜK?

Most új mantra van, e szerint a cégek nem mernek hirdetni az ellenzéki lapokban, mert félnek AZORBÁNTÓL. Szegény Heti Válasz is erre ment rá, nem a g. Simicskára, aki –mint egy másik nagy leleplező cikkből megtudhattuk- hiába árult el mindent és mindenkit, továbbra is súlyos tízmilliárdokat kaszál, vagyis Csintalan elvtárs szíves közlése, miszerint szegény Lajosnak elfogyott a pénze, nem egészen fedi a valóságot, g. Simicska továbbra is eltarthatná a médiáját, de nem akarja eltartani, inkább bezárja sorra mindet, a sok kretén meg rí, hogy AZORBÁN. Amúgy érdekes logika ám ez, miszerint amikor g. Simicska „rendszert váltott”, akkor akik vele tartottak, egykori vidám cimborámtól, Lukács Csabikától, Hegyi Zolitól vagy Ugró Mikitől kezdve egészen szegény hülye Szerető Szabolcsig vagy a most éppen öt percig aktuális Borókai Gáborig mind-mind verték a mellüket, hogy ők végre függetlenek, szabadok és boldogok, végre nem függnek senkitől és semmitől, sem AZORBÁNTÓL, sem g. Lajostól, csak és kizárólag az igazságtól meg a bazi nagy lelkiismeretüktől, ó, hát persze, de most, amikor g. Lajos nem ad több lóvét, azért AZORBÁN megmenthetné őket. AZORBÁN, akit Lukicsabi legfrissebb haldoklásában, a Magyar Hangban Rákosinak maszkírozva tesz ki a címlapra, és a klerikális nyomulást, a „klerikáldemokráciát” a csíksomlyó búcsú képével illusztrálja. Az a Lukicsabi, aki amúgy parajdi gyerek, ez teszi különösen gusztusossá a csíksomlyói búcsú ilyetén felhasználását. Az a szerencse Lukács, hogy drága édesapád, Mózsi bácsi, akivel annyi jó pálinkát megittunk annak idején a tornácotokon, s aki Kövér Laci képét tartotta a tiszta szobában, nem élte meg, mi lett belőled. Amúgy kitehetnéd a parajdi panziód kapujára is a táblát, hogy a Magyar Fejlesztési Bank adta rá a pénzt, s hogy a tulajdonos szerint Orbán olyan, mint Rákosi, a csíksomlyói búcsú pedig a „klerikáldemokrácia” csimborasszója, csak azért, hogy a búcsúra tartó anyaországi Orbán-rajongó és Fidesz szavazó zarándokok véletlenül se tévedjenek be hozzátok. Ha már független vagy bazdmeg, akkor legyél független.

De térjünk vissza azokra a hirdetésekre.

Szóval az új mantra szerint félnek a cégek hirdetni az ellenzéki lapokban, mert AZORBÁN. Hargitai Mikike pl így ír a Népszavában:

„Még konkrétabban: ha egy újságra a kormányfő megharagszik, akkor ott nem csak a legnagyobb hirdető, a magyar állam nem hirdet a továbbiakban, hanem a politikai jelzésekre érzékenyen figyelő profitorientált magáncégek sem.”

A mindenségit neki, ez bizony komoly! Gyorsan bele is néztem a HVG, a 444 és az Index internetes oldalára, mégis csak ezek a legocsmányabbak, lássam, ki mennyire retteg. Ezt találtam:

HVG: Citroen, K&H bank, Nespresso, Tondach;

444: Telekom, Jurassic World mozihirdetés, Pilsner Urquell, Sony, Huawei, Budapest park, Lufthansa, Dumtsa cipő, Ajtóház zrt., Green Fox Academy, Fly Emirates, Stájerország utazási hirdetés;

Index: Vodafon, Lidl, Volkswagen, Zsanett Hotel Balatonkeresztúr, Meta vasipari kft. Körösladány, Edigital, Stájerország utazási hirdetés, Media Markt.

A fene egye meg! Még ennyi céget nem sikerült megfélemlítenie AZORBÁNNAK? Ez felháborító!

Amúgy a Népszavának is jutott egy Bauhaus, egy Allianz meg egy Ofotért. A Heti Válasznak pedig egy Vitalcenter, egy Volkswagen, továbbá cipő és körömgomba elleni szerek, valamint fogszabályozás.

Kinek kéne még hirdetnie Mikike? És ki az, aki fél? Sorold már légyszíves! Vagy csak össze-vissza hazudoztok megint, mert így születtetek?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »