„Kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet!”

„Kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet!”

Két család kardokkal és vasvillákkal esett egymásnak a cseri városrészben péntek este – tudtuk meg olvasónktól, aki videót is mellékelt Facebook-oldalunkra küldött üzenetéhez – írja a Kaposvár Most.

Ebben egy nő torkaszakadtából, már-már rekedten üvöltözik és a trágár kifejezésekkel sem spórol.

Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket!

– hangzik el a felvételen.

Ahányan vagytok, mind összeszarabullak benneteket!

– tette hozzá a nő, jelentsen ez bármit is.

A háttérből aztán egy másik személy át is adja a kardot egy halk "le lesz vágva a feje" megjegyzéssel.

A felvételt készítő nő viszont nem nyugszik,

kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet!

Hírdetés

– fogalmaz kissé ingerülten, majd egy éles váltással a videó már az autóban folytatódik.

Szereplőváltás is történt, a kocsiban már egy másik nő és egy férfi utazik. Itt elhangzik egy utalás a nézőszámra, valószínűleg egy Facebook élő adást mentett le olvasónk.

A videó 4. percénél érkeznek meg a helyszínre, majd megérkezésüket jelezvén, hangos "Gyerteeeek ki!" felkiáltásokat intéznek a házban élőkhöz, akik éles sikoltásokkal válaszolnak.

Aztán 4 perc 30 másodperctől kép híján csak a hangokra tudunk hagyatkozni, de jóformán a csihipuhin kívül sok értékelhető nem hallatszik a felvételen. Az éktelen és érthetetlen ordibálásnak időnként egy-egy puffanás, csattanás vagy üvegtörés ad nyomatékot. A videó a rendőrautók szirénájával zárul.

Ilyen ez a cigányszerelem

Az esettel kapcsolatban a Kaposvár Most pénteken késő este megkereste a rendőrséget is. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkatpitányság szóvivője a lapnak elmondta: a József utcába riasztották a rendőrséget, mert összevitatkozott két család. Több járművel vonultak a helyszínre, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást, és több embert elő is állítottak. A nyomozás még folyamatban van, de a könnyű sérüléseken kívül komolyabb baj nem történt.

Egyes információk szerint mintegy hetvenen gyűltek össze az érintett ház körül. Úgy tudják: a két család gyermekei közti szerelem robbantotta ki a konfliktust.

A videóban szereplők hangját és arcát a személyiségi jogok miatt sajnos felismerhetetlenné tették, a trágár beszédet pedig cenzúrázták. Ennek ellenére a videó megtekintését csak felnőtt nézőinknek ajánlják, de érthetően bizonytalanok abban, illik-e ilyet ajánlani.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »