Kikelt magából Gyurcsány Ferenc a Hír TV riporterének kérdésére

Kikelt magából Gyurcsány Ferenc a Hír TV riporterének kérdésére

Kikelt magából Gyurcsány Ferenc a Törökszentmiklóson tartott fórumán. Az exminiszterelnök másfél órás előadása végén a Hír TV riporterét oktatta ki a tisztességről, és hazugnak nevezte.

Hírdetés

Gyurcsány Ferenc egyébként korábban maga ismerte el a Debreczeni József által írt könyvben, hogy Kövér László emlékezetes köteles beszédét ő maga forgatta ki, manipulálta, és erre a hazugságra építve szerveztek kampányt a fideszes politikus ellen.

„Kötelező még kicsikét, kolléganő, Mesterházy Attilával, tényleg? Nem maga az én riválisom, csak időnként próbálok apellálni a tisztességére. Amikor ez történik az országban, maga ne merje azt állítani, hogy Mesterházy Attila fel akarta akasztatni a politikai ellenfeleit. Mert soha nem mondott ilyet. Soha. És ebből az országból nem lesz jó hely, hogyha olyanok, mint maga, nem próbálja az emberi közéleti tisztesség minimumát érvényesíteni a saját szakmájában. El kell döntenie, a gonosszal megy együtt vagy esetleg a tisztességgel. Én a maga helyében megpróbálnám választani a tisztességet” – mondta Gyurcsány Ferenc.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »