Kik is Európa tönkretevői, károkozói?

Kik is Európa tönkretevői, károkozói?

Kétségtelen és vitathatatlan, hogy Európa jövője szempontjából a legnagyobb veszély a migráció. A harmadik világ demográfiai robbanása, mely az 1930-as évekhez képest 8-10-szeres arányban növelte meg Ázsia és Afrika egyes régiói népességét, rendkívül erős feszítőerőt jelent. Mivel a demográfiai növekedés folyamatos, és nem párosul hasonló arányban a civilizációs-, gazdasági-, szociális-, oktatási- és egészségügyi viszonyok javulásával, felerősödnek, állandósulhatnak a törzsi és a vallási konfliktusok. Mindennek folyamatos menekülthullám lehet a következménye. A jobb életviszonyok reménye természetesen nem csak a polgárháborús okok miatt indított menekültáradatot Európa felé.

Sokan beszélnek a harmadik világ némely államáról, melyek esetleg az iszlám európai jelenléte növelése céljából áttételesen erősítenék a migrációt, valamint az európai iszlám missziót. Talán erre utalhatnak egyes Öböl-menti szunnita államok európai mecsetépítési támogatásai, a migráció mint az iszlám missziós szerepének értelmezése. A Közel-Kelet népességtöbblete természetesen veszélyes lehet Európa identitására, azonban csak magában nem tudná átformálni azt. A leginkább elismerésre méltó Egyiptom elnöke és vezetése, mely a leghatározottabb módon lép fel a szélsőséges iszlám terrorizmus ellen.

A hazai sajtó figyelmét mindenképp elkerülte Mohamed Buhari nigériai elnök felelős állásfoglalása. Az államfő a Secolo d’Italia közlése szerint február elején a brit Telegraph lap számára adott interjújában felszólította az Európa felé kiáramló honfitársait, hogy ne emigráljanak, inkább térjenek haza és segítsék hazájuk újjáépítését és fellendítését. Itt bizonyára a Boko Haram terrorszervezet által előidézett pusztításokra gondolt.

Mohamed Buhari Nigéria elnöke

Közép-Afrika államaiból egyébként már milliók érkeztek Európába. Ennek egyik legfőbb kárvallottja egyébként Olaszország. A legfrissebb adatok szerint az ország összesen 60.795.612 lakosából 3.874.761 fő a migráns, nagyrészt a Líbián át érkező fekete-afrikaiak.

Az olasz sajtó egyébként tele van a migránsok által elkövetett súlyos bűncselekményekkel, olyanokkal melyekért eredeti hazájukban a legsúlyosabb büntetést kapnák.

Példaként Rómában nemrég egy szenegáli erőszakolt meg egy 75 éves nőt, Közép-Itália egyik kisvárosában egy, a baloldali kormány, az állam pénzén panzióban élősködő drogos nigériai ölt megy brutálisan egy amúgy szintén drogos fiatal olasz lányt.

Az elkövető csendőrök között

A nigériai államfő idézett állásfoglalásának tükrében végül is felmerülhet a kérdés, hogy ki kit ver át, vagy ki kit nézhet hülyének, esetleg ki a téveszmés és korlátolt.

A válaszon nem kell sokat gondolkodni

Ehhez azt is végiggondolhatjuk, hogy hatalmas tömegek hogyan is tehetik meg a mintegy 3000 kilométeres utat Közép-Afrika országaiból a líbiai kikötőkig a Szaharán keresztül. Nyilvánvalóan szervezés és megfelelő logisztika nélkül elképzelhetetlen lenne pár ezer euróval, vagy dollárral a zsebben Európába érkezni. Nyilvánvalóan ez a szervezett afrikai embercsempész bandák műve, melyet az olasz rádiófelderítés már behatárolt. Más kérdés, hogy Európa nehezen akadályozhatja meg e folyamatot a Szahara közepén.

Hírdetés

A gondolat folytatása Európa fogadókészsége. Sajnos az lehet a megalapozott gyanú, hogy Európa liberális és szabadkőműves vezetői nézik teljesen ostobának a kontinens polgárait.

Görcsös erőfeszítéssel, mindenféle álhumánus és álliberális hivatkozással akarják keresztülvinni a Richard Coudenhove-Kalergi nevéhez köthető terv kivitelezését. E terv 1925-ben Kalergi Praktischer idealismus című művében azt prognosztizálta, hogy: „A jövendő európai faj europid-negrid lesz, megjelenésében hasonló az ókori egyiptomi lakossághoz.” A rendívül színes családi összetételű (görög, flamand, német, japán) Kalergi tervét valószínűleg a világháború traumája, valamint saját összetett etnikai eredetéből fakadó személyiségzavarok motiválhatták. E tervet akkor az olasz nemzeti erők győzelme levette a napirendről.

Gerd Honsik, az ismert osztrák társadalomkutató, Isten veled Európa! című tanulmányában kifejtette, hogy az ázsiai, afrikai tömegek tudatos beáramoltatása, az európai népesség keverése végül is Európa és civilizációja végét jelentheti.

Matteo Salvini az olasz Északi Liga uniós képviselője szintén úgy látja, e terv Európa megsemmisüléséhez vezethet. Olaszország teherbírását, közbiztonságát jelentősen megterheli az afrikai áradat. Nem mintha a korábbi szinte két évtizedben nem okoztak volna jelentős problémát a jövendő Románia és a Balkán felől érkező reménységei, akik az állami segélyek ellenére sem igazán képesek az életformaváltásra.

A jövendő reménységei nem igazán képesek az életformaváltásra

Ma hazánkban csak Soros-tervről beszélnek, ami a kérdéskör leegyszerűsítése. Soros és követői téveszméit, a „nyílt társadalom” beteg ideológiáját minden bizonnyal identitásbeli és önkompenzációs személyiségzavarok alakították ki, de minden bizonnyal a pénz is nagy szerepet játszott benne. Mindemellett a francia, brit, belga, német páholyok szinte mind a Soros-, vagy Kalergi-terv támogatói. A terv sikere saját eredeti, az emberi szabadságjogokat körvonalazó eszméik vereségét fogja meghozni.

Természetesen segíteni kell és lehet is a harmadik világ országait a gazdaság, az egészségügy, az oktatás fejlesztésében, de tízmilliók Európába való beengedése az ott élőket nem segíti, Európát viszont lerombolhatja.
Még a csekély, diverzifikált munkaerő-pótlás is elfogadható lehet, azonban ez megoldható lenne példaként Latin-Amerikából is kreol, vagy mesztic katolikus munkaerő bevándorlása igénybevételével.

Mikor a leegyszerűsített hazai kormányzati propaganda csak mint Soros-tervet említi ezt az irányított migrációt, ezzel a lényeget kerüli meg, nem konfrontálódik mélységében az európai liberális és szabadkőműves áramlatokkal. Az európai történelem, a kontinens civilizációját védelmező történelmi hagyományok sem érintik meg a kormánypártok illetékeseit. A múlt októberben ostoba módon komolyan vettem egy a Soros-tervről szóló előadásra történő telefonos invitálást és utána a kérdezés lehetőségét. Miután meghallgattam az egyébként érdekes előadást, kérdéseket tettem fel a Kalergi-tervről, valamint megjegyeztem, hogy a két világháború közötti olasz politika és kormányfő mennyit tett az iszlám befolyás elhárítása és a katolicizmus erősítése, védelme érdekében.

A Kalergi-terv, az európai páholyok szerepe kapcsán érdemi választ nem kaptam, ellenben a vitát vezető, az egészségügyhöz egyébként magas szinten értő, de e kérdésben viszont kissé korlátolt és szűk látókörű helyi országgyűlési képviselő pejoratív minősítéseket tett a két világháború közötti olasz politikára és kormányfőre. A jelenlevő kormánypárti politikusok arra sem tudtak érdemi választ adni, mi lehet akkor a forgatókönyv, ha Európa felelős erői: az Osztrák Szabadságpárt, a francia Nemzeti Front, a német AFD, az olasz Forza Italia, a Fratelli d’Italia esetlegesen nem tudnák megfordítani a negatív folyamatokat. Olaszországban egyébként reménykeltő tendenciákat láthatunk, az ostoba antifasiszták utcai cirkuszai ellenére a győzelemre esélyesnek látszik a jobboldal a március elején tartandó választásokon.

A tét óriási: az európai őslakos, keresztény népek, nemzetek és kultúrájuk által megformált, felépített Európa fennmaradása, vagy a tömeges migráció által történő elmosása, végérvényes felszámolódása. Ha a következő egy-két évben Európában nem következik be egy felelős fordulat, akkor fennállhat a veszély, hogy azok a káros folyamatok visszafordíthatatlanná válhatnak, melyek Európa megszűnésével fenyegetnek.

Itt csak jelzésszerűen utalhatunk arra, hogy a Dél-Afrikai Köztársaságban, vagy az USA egyes déli államaiban demográfiai okok miatt jelentősen szorul vissza a sok értéket teremtő fehér, a búr vagy angolszász civilizáció. Egyébként történelmi tapasztalat, hogy a demográfiai értelemben gyorsabban növekvő, kevésbé civilizált népcsoportok beolvasztják a civilizáltabb kultúrákat. Hát ez az, ami Európát fenyegeti, amire Európának semmi szüksége sincs.

Ha nagyobb történelmi ívben vizsgáljuk a folyamatokat, megállapíthatjuk, hogy az európai, a keresztény civilizáció visszaszorulóban van.

A hellenisztikus civilizációt Alexandrosz (Nagy Sándor) makedón király a mai Pakisztánban lévő grékobaktriai királyságokig vitte, a római birodalmat Traianus Mezopotámiáig, a Perzsa-öbölig. A IV. században Iulianus Apostata és Iovianus római császárok majdnem elérték Traianus birodalma helyreállítását. A VII. századig Észak-Afrika, a Közel-Kelet lényegében hellenizált és keresztény civilizációban éltek. Kisázsia még mintegy 600 évvel ezelőtt is. Ma e civilizációknak nyomát sem, esetleg egy-két foltját láthatjuk. Részben hála azoknak a nyugati hatalmaknak, melyek a beteg liberális demokrácia exportját feltételezve, a komprádor elitek hatalomra juttatása céljából megingatták a Közel-Kelet, valamint Észak-Afrika nacionalista és államszocialista arab rendszereit, ezzel részben kiszabadították a palackból a szélsőséges iszlám fundamentalizmus szellemét.

Tehát a következő néhány év fordulópont lesz Európa keresztény eredetű nemzetállamai jövőjét illetően. Sajnos az európai liberális politikai elit feladta Hegel és a német szellemtörténet által kidolgozott, a keresztény-germán államépítő- és államfenntartó eszmeiség koncepcióját.

Jelenleg Európa civilizációja megvédését lényegileg az európai jobboldali radikális erők képviselik.

Eljöhet a Boko Haram Európába?

A multikulturalizmus, a másság, a drogliberalizmus, a homoszexualitás, a spekulánsok eldorádóját jelentő liberális demokráciák viszont még esetleges szabadságjogaikat sem fogják tudni megvédeni az egyre nagyobb tömegben rájuk zúduló nem civilizált és fanatikus tömegektől. A felső határ nélküli befogadási kvóta pedig ezt célozza. Eljön az európai civilizáció vége?


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »