“Kik a tettesek, csak nem a nácik?”

“Kik a tettesek, csak nem a nácik?”

Demeter Hitlerezett, a baloldali pártok, a balliberális holdudvar, a zsidó szervezetek és az izraeli nagykövetség pedig közösen hisztériázik – Karakter öngyilkosság, és amikor összenő, ami összatartozik

A média jelenleg Demeter Szilárd miniszteri biztos és a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának az egyik kormánypárti hírportálon megjelent írásától hangos, melyben a nemzetközi zsidó Soros Györgyöt Adolf Hitlerhez hasonlította, követőit pedig a nácikhoz. Ha önmagában Soros Györgyöt és követőeit kritizálják, azzal maximálisan egyet is tudunk érteni, ám Demeter Szilárd elővette a Fidesz már jól bevált kommunikációs sémáit a holokausztozással és a Hitlerezéssel, amit még az egykori SZDSZ is megirigyelhetne.

És a kutya talán éppen itt van elásva… Ugyanis a baloldal minden pártja vérszemet kapott, majd követték őket a holdudvarukhoz tartozó teljes balliberális elit tagjai (akik 10 év jobboldali kormányzás után is még mnidig lefedik a teljes hazai művész-, tudományos- és közéletivilágot) Bodó Viktortól kezdve Gálvölgyi Jánoson át Geszti Péterig, és több olyan szereplő, akik pár hónappal ezelőtt még a Vas utcában ordítozták, hogy FREE SZFE, előtte pedig, hogy Academic Freedom, vagy I stand with CEU. És hogy a kép teljes legyen, ahogy az már megszokottá vált az elmúlt 6 év ellenzéki tüntetései során, a baloldali pártok után a zsidó közéleti szereplők mellett megszólaltak a zsidó szervezetek is, sőt az egymást gyakran éles kritikával illető MAZSIHISZ és a kormány támogatását is élvező EMIH is becsatlakozott a közlemény-párbajba. Persze ahogy 2013-ban, Szaniszló Ferenc műsorvezető és Petrás János, a Kárpátia zenekar énekésének díjazásakor, úgy most sem tétlenkedett az izraeli nagykövetség. Baloldal és zsidóság kéz a kézben. Összenő, ami összetartozik.

Hírdetés

Kevesen vannak, akik azért háborodnak fel, mert sikeresek. A hazai baloldal viszont ennek a bizonyítéka. A fideszes kommunikáció az antiszemitázós, nácizós sémákat átvette a baloldaltól, és ezzel számukra már nem maradt más ütőkártya a politikában, így ez az ügy pont kapóra jött számukra, hogy az egyetlen még használható politikai fegyverüket kivegyék a filoszemita kormánypárti jobboldal kezéből. Demeter Szilárd pedig az írásával olyannyira hiteltelenné tette magát, hogy még azok sem veszik őt komolyan, akik Soros György tevékenységét károsnak tartják.

Összefoglalva írhatánnk úgy is röviden, hogy egyik fél (baloldal és holdudvara) szánalmasabb, mint a másik (fideszes megmondóemberek)!

Zöldinges.net – Vendégszerző

A “Kik a tettesek, csak nem a nácik?” bejegyzés először Zöldinges.net-én jelent meg.


Forrás:zoldinges.net
Tovább a cikkre »