Kihallgatják az Egyenlítő volt főszerkesztőjét

Tanúként fogja kihallgatni az Egyenlítő blog korábbi főszerkesztőjét a Központi Nyomozó Főügyészség – tudta meg a Hír Televízió.

Németh Gábor egy korábbi blogbejegyzésében azt írta, hogy az MSZP-hez egykor közelálló újságíró a párt egyik háttéremberének adott át egy mobilárnyékoló készüléket a Simon-ügy kirobbanását követő éjszaka. Némethnek pártutasításra Érdre kellett vinnie az eszközt, amelyet Simon Dénes vett át tőle, azért, hogy utókezeljék az ügyet. Hogy a készülék végül kihez került, egyelőre nem tudni.

Hírdetés

„Kedden tanúként ki fognak hallgatni az ügyészségen. Azt gondolom, hogy mivel a blogom miatt keresett meg az úr az ügyészségről, ezért szinte biztos, hogy a Simon-ügyben fognak kedden tanúként kihallgatni” – mondta a Hír TV-nek Németh Gábor. Az Egyenlítő blog volt főszerkesztője emlékeztetett: neki azt a bizonyos mobilárnyékoló készüléket Simon Dénes adta kölcsön az MSZP részéről. „Egész egyszerűen azért ő adta kölcsön, mert ő rendelkezett ilyen eszközzel – mondta. – A Simon-ügy kirobbanásának az éjszakáján hívott fel azzal, hogy neki sürgősen adjam vissza ezt az eszközt.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »