Kigyulladt egy Spar, hatalmas lángokkal küzdött a 71 tűzoltó – galéria, videó

Kigyulladt egy Spar, hatalmas lángokkal küzdött a 71 tűzoltó – galéria, videó

A tűzoltók elfojtották a Spar raktárában keletkezett tüzet, amely korábban veszélyeztette a környező üzleteket és egy benzinkutat is.

A katasztrófavédelem honlapjának szerda éjjeli tájékoztatása szerint az oltásban részt vettek a szentendrei, a fővárosi és a gödöllői hivatásos, továbbá a szentendrei, a leányfalui, a pilisborosjenői, a pilisszentiváni és a rózsadombi önkéntes tűzoltók.

Összesen 24 egység 71 tűzoltója oltotta a lángokat:

16 járművel 46 hivatásos tűzoltó, 8 járművel pedig 25 önkéntes tűzoltó. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelem két mobil laborja is. Az esti közlés szerint lakosságra ártalmas mennyiségű veszélyes anyag nem került a levegőbe.

A tűz a 2000 négyzetméteres épület áruátvételi raktárában keletkezett, majd továbbterjedt az áruház belső terére és a tetőszerkezetére egyaránt, amely megsemmisült. A lángok fellobbanásakor az épületet 17 ember hagyta el.

Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője a hvg.hu-nak elmondta: senki nem sérült meg, mindenki időben kijutott a raktárból. Azt még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet.

Hírdetés

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */
ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(“y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(“uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »