Kigyulladt egy gépkocsi Beregszász központjában és Ukrajnában meghalt egy lány a vécében: július 8-i hírösszefoglaló

Kigyulladt egy gépkocsi Beregszász központjában és Ukrajnában meghalt egy lány a vécében: július 8-i hírösszefoglaló

Menet közben kigyulladt egy gépkocsi Beregszász központjában; Telefonját akarta kivenni: Ukrajnában meghalt egy lány a vécében; Válasz a NATO-tól: a csatlakozás nem Zelenszkij elképzelése szerint történik; Kenőpénzért állított ki útleveleket egy női határőr Kárpátalján; Négyen haltak meg, miután szakadékba zuhant egy gépkocsi a Kárpátokban. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. július 8-án.

Beregszász központjában július 8-án kigyulladt egy személygépkocsi. Az előzetes információk szerint egy Audi típusú gépkocsi a Szefanika utcáról tért ki a Hősök terére, amikor kigyulladt.Szerencsére a sofőr időben reagált, s érkezett kiszállni az autóból.  

Ukrajnában, az Odessza megyei Arciz városban egy 16 éves kislányt találtak holtan a ház udvarán lévő vécében. A lány valószínűleg a csatornagázok gőze miatt fulladt meg. Az ügyben eljárást indítottak. A holttestet törvényszéki orvosi vizsgálatra továbbították.

Hírdetés

James Appathurai, a NATO-főtitkár különmegbízottja válaszolt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felszólítására, miszerint a NATO nyújtson be egy konkrét listát azokról a reformokról, amelyeket az ukrán félnek végre kell hajtania a csatlakozáshoz. Appathurai szerint nincs ilyen lista. A különmegbízott hozzátette: nemcsak Ukrajnának kell készen állnia a NATO-csatlakozásra, hanem a szövetségnek is készen kell állnia a terjeszkedésre.

Kárpátalján július 7-én az illetékes hatóságok őrizetbe vették az egyik határegység ellenőrét korrupció és hivatalával való visszaélés miatt. A nőt lakóhelye közelében vették őrizetbe, miközben megkapta a kenőpénz harmadik részét, 3 ezer eurót. Megállapítást nyert, hogy az illegális nyereség teljes összege 8000 euró volt. A csúszópénzért cserében az ellenőr megígérte, hogy segítséget nyújt a külföldi állampolgárság gyors megszerzésében.

Az Ivano-Frankivszk megyei Jaremcse üdülővárosban egy autó a hegyi útról lezuhant egy szakadékba. A Volkswagen Tiguan márkájú gépkocsiban négy ember tartózkodott: három férfi és egy nő. Mindegyikük a helyszínen halt meg az orvosok érkezése előtt. Jelenleg tart az áldozatok azonosítása.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »