Kifütyülték Dorin Floreát az Edda koncertjén

Dorin Floreát hangos hurrogásokkal és füttyel fogadta a tömeg a XX. Marosvásárhelyi Városnapok első, talán legnagyobb érdeklődésre számot tartó koncertjének, az Edda fellépésének végén. A színpadra fellépő polgármester szóhoz sem jutva hagyta el az emelvényt.

eddakoncert_kr_18A Marosvásárhelyi Városnapokat csütörtökön nyitották meg hivatalosan a Ligetben, s  már aznap estére két neves együttest hívtak meg: a magyarországi Eddát, illetve a Holografot.

Hírdetés

Pataki Attila és társai pontosan nyolckor léptek a színpadra, amely előtt több ezer ember fogadta őket. A második számnál, amikor a frontember gitározni kezdett, és letette a mikrofont, a fülére akasztott kis fülhallgatóból nem hallotta a tömeg hangját.

Számára a szám vége fele derült ez ki, s akkor lefújta s újból kezdte az Erdély felé című dalt, amelyet a jelenlevő tömeg vele együtt énekelt. Az egyórás koncerten egyébként a legnépszerűbb dalokat adták elő, mint a Hűtlen, A kör, a Szálljunk fel, s a többi, amelynek legalább a refrénje közismert. Búcsúzásként Pataki Attila bemutatta a zenésztársait, s felemlegette, hogy mikor legutóbb Marosvásárhelyen koncertezett, akkor a polgármester a város zászlaját adta neki, s felhívta Dorin Floreát a színpadra.

A piros zakóban megjelenő városvezető azonban nem tudta köszönteni a tömeget, mert hangos hurrogással fogadták, kifütyülték a jelenlevők. Szó nélkül távozott a színpadról – Pataki menteni próbálta a helyzetet, azt kérdezve: „Milyen hangja lehet, ha ennyire nem szeretitek?”


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »