Kifütyülték Bukarest fõpolgármesterét, mire õ: Soros!

Kifütyülték Bukarest fõpolgármesterét, mire õ: Soros!

Simona Halep nemrég megnyerte a Rolland Garrost, ünneplésére a bukaresti Nemzeti Arénában összegyűlt a tömeg. Az ünneplésen megjelent Gabriela Firea, Bukarest főpolgármestere is, ám a tömeg nem fogadta túl boldogan, és kifütyülték.

Gabriela Firea a győzelem alkalmából kitüntetést és Bukarest város szimbolikus kulcsát adta át a világelső teniszezőnek, amikor azonban a főpolgármester fellépett az emelvényre, a jelenlevő bukarestiek fütyülni és hujjogatni kezdtek.

Hírdetés

Egyetlen jótett sem marad büntetlen, írta Gabriela Firea a Facebook-oldalára hétfő este.

Bukarest főpolgármestere azt írta, az általa vezetett intézmény kevesebb mint 24 óra alatt nagyszabású rendezvényt szervezett meg a Nemzeti Arénában, de ‘már reggeltől beindította akcióját a Soros-féle propagandaszerkezet fizetett sajtóorgánumain keresztül a rendezvény tönkretételét célozták meg.

“Mindenféle hamis hírrel és gonoszkodó megjegyzéssel. Nem számított, hogy beárnyékolják Simona Halep megismételhetetlen pillanatát. Nem számított, hogy este gyerekek is szemtanúi voltak a gyűlölet és széthúzás eme fesztiváljának” – írta Firea a közösségi oldalra. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »