Kiemelt hír!!! Kiszivárgott Bangóné fenyegető levelének tartalma- érthető a félelem!!!

Kiemelt hír!!! Kiszivárgott Bangóné fenyegető levelének tartalma- érthető a félelem!!!

Íme a levél:

” Ildikó Te! Hát nem szégyeled magad? A család már két hónapja a KFC-ben, és a king pizzánál kajál.
Mióta az MTVA-ban megcsináltad a kurv@ erős képet, azóta a közintézményekbe rohangálsz egész nap, újabb kurv@ erős képekért. Csak az Ifon kilencesen nem tudod be kapcsolni a kamerát, pedig Bősz Anett elmagyarázta már vagy tízszer, de csak a Kisgrofót tudod elindítani.

Ezért küldünk egy kis lisztet, hátha eszedbe jut a nokedli szaggatás okkultizmus tudománya, és főzöl a családra.

A másik zacskóban omo van, mert láttuk parancsodra a többi képviselő is a földön hempergett, de nem Te mosol rájuk otthon. A szét pocsolt kólát nem így kellet volna felmosni. Ezért mosd ki a képviselő társaid ruháját KÉZZEL, büntetésből!!!!!

A gyerek is rontott, mióta megtörtént ez az eset: tízezreket fizet az apuka, hogy ne mutassák meg a gyerekeknek röhögve azt az erős képet osztálytársaik, de a tanáraik kérlelhetetlenek, és minden órát vihogva tarkóra tett kézzel kezdenek.

Apuka pedig kénytelen Putyin maszkban lejárni ultizni péntekenként, mert ha felismernék, az egész kocsma Ákisan mászkálna a lépcsőn vihogva 3 feles után, a Sőrgödörben.

Hírdetés

Végezetül!!!

Tessék szépen legközelebb Nő és Képviselőként viselkedni, a Parlamentben, nem artikulátlanul visítozni, mint akit elkapott a Radai roszseb!

Üdvözlettel: Magyar anyák baráti köre. “

Teljesen megértjük Bangóné kétségbeesését, ezen soviniszta levél olvasata után.

Bátorság Ildikó.

Szakács István


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »