Kiéheztetés, hazugságkampány, zsarolás – nem válogat az eszközökben a bevándorláspárti baloldal

Kiéheztetés, hazugságkampány, zsarolás – nem válogat az eszközökben a bevándorláspárti baloldal

Soros György magyar származású amerikai üzletember (Fotó: MTI/EPA/Alejandro García)

Kivéreztetés, kiéheztetés, hazugságkampány, zsarolás – nem válogat az eszközökben a bevándorláspárti baloldal. Összehangolt támadást indított hazánk ellen a Soros-hálózat, a brüsszeli bevándorláspártiak és a hazai ellenzék – hangzott el az M1 Világ című műsorában.

Soros György felszólította Brüsszelt, hogy vegye el tőlünk az uniós pénzeket. Brüsszel egy minden valóságalapot nélkülöző jogállamisági jelentésben bírálja Magyarországot, a bizottsági alelnök pedig lényegében gyámság alá helyezné a magyar választókat. Mint kiderült, mindehhez a magyar baloldali pártok adták a muníciót.

Legutóbb a Momentum nevű mini Soros-párt bukott le. Az a párt, amelynek elnöke többször is nyíltan kampányolt például a magyar jelöltek ellen a romániai választásokon.

Szeptember végéna Tranzit Garázsviták sorozatában Varga Judit igazságügyi miniszter és Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője vitázott Vera Jourová bizottsági alelnök Magyarországra és a magyarokra tett sértő megjegyzéseiről.

Donáth Anna megvédte Jourovát és állításait, miszerint Magyarországon beteg demokrácia épül, és a magyar emberek nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkothassanak.

A Momentum képviselője mindeközben tagadta, hogy köze lenne a jogállamisági jelentésben megfogalmazott, Magyarországot érintő vádakhoz.

Egy cseh lapnak adott interjúban Vera Jourova is azt állította, hogy a jogállamisági jelentés elkészítése kapcsán csak magyar újságíró szervezetekkel egyeztetett, ellenzéki pártokkal nem.

Hírdetés

Nemrég azonban a Hír TV birtokába jutott egy felvétel, amely mindkettejük állításait cáfolja. Egy videókonferencián Donáth Anna elismerte, hogy rendszeresen egyeztetett az alelnökkel, és a Magyarországról szóló LIBE-jelentést összeállító Judith Sargentini utódjával is.

Minden 2015-ben kezdődött, amikor Magyarország kormánya – a magyaroktól kapott egyértelmű felhatalmazás alapján kijelentette – nem fogad be illegális migránsokat, és nem is hagyja, hogy idegen kultúrájú, ismeretlen szándékú és azonosságú, többségében katonaviselt és katonakorú emberek hazánkon keresztül elárassza Európát.

A fizikai és jogi határzár felhúzása miatt elsöprő erejű politikai támadás indult ellenünk, amelynek vezéralakja Soros György, és katonái a milliárdos globális hálózatának tagjai, valamint megvett és kitartott politikusai.

A kormány azonban a mai napig állta, és visszaverte a támadásokat, és úgy tűnt, hogy az uniós költségvetés és gazdasági mentőcsomagról folytatott vitákon sikerült végre letakarítani a napirendről az úgynevezett jogállamisággal kapcsolatos álszent, álságos és minden uniós szerződéssel ellentétes próbálkozást Magyarország ellen.

Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A Soros-hálózat azonban nem hagyja annyiban, hogy hazánk miatt elbukott mind az első, mind a kettes számú Soros-terv is.

Új offenzívát indítottak, amelynek vezéralakja Vera Jourova, az Európai Bizottság alelnöke. Ő mutatta be a bizottság úgynevezett jogállamisági jelentését, amely a Soros-NGO-k és az ellenzéki pártok véleményeire alapozva készült el, és köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Majd jött Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke, aki igazi fasiszta tempót diktálva kiéheztetné Magyarországot.

Nem csoda, német baloldali politikus megszállott rajongója annak Karl Marxnak, akinek a politikai antiszemitizmust és annak nyelvezetét köszönheti az utókor. Mint kiderült, mindezekhez a magyar ellenzék asszisztált.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »