Kiegészítés egy cikkünkhöz: Csatáry Lászlóval kapcsolatos érintettségem okán

Tisztelt NIF Szerkesztősége!

Csatáry Lászlóval kapcsolatos érintettségem okán olvastam el Károlyfalvi József https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/01/20/a-vegso-cel-termeszetesen-a-teljes-gazdasagi-kifosztas-mellett-a-moral-a-nemzeti-identitas-lerombolasa/#comments írását.

A Csatáry Lászlóval foglalkozó részek olvasása során érezhető volt, hogy azok a 2012-13-as években az Efraim Zuroff által generált és a sulykolt állítások részbeni elfogadásával íródtak.

Melyek ezek a sorok?

Idézem:

„[…[A legújabb, Csatáry-ügy is ezt szolgálja. Feletteseit már 1945 után elítélték, ő egy beosztott parancsnok volt. Az időzítés tehát nem véletlen. Egyébként, ha a kassai gettó beosztott parancsnokként felelősség terhelheti, az akkori tragikus történelmi helyzetből és beosztott jogállásából fakadhat. Természetesen ilyenkor beindul a hazugság gépezete, mint korábban. Talán emlékszünk a visszatérő mozzanatokra: korbács, az akkor pár éves szemtanúk, mint Képíró Sándor esetében. Itt a leginkább figyelemre méltó megállapítás, az egyik kereskedelmi tv közlésében a fagyos föld kézzel történő kiásatása a foglyokkal. Április-május-júniusban…[…]”

Az időzítés valóban nem volt véletlen és ennek egyik oka, hogy Zuroff 2002-ben a floridai zsidóktól 100.000. USD-t kapott arra, hogy még élő „náci” háborús bűnösöket citáljon bíróság elé és ítéltessen el, amit részben sikerrel meg is tett. https://en.wikipedia.org/wiki/Efraim_Zuroff

Az „Utolsó Esély Operáció” támogatása az USA-ból származik. „In 2002, together with Aryeh Rubin, the founder of the Targum Shlishi Foundation of Miami, Florida, Zuroff launched Operation Last Chance, which offers financial rewards for information which will facilitate the prosecution and punishment of Nazi war criminals. To date, the project has been initiated in Lithuania, Latvia, Estonia (all in 2002); Poland, Romania, Austria (2003); Croatia, Hungary (2004) and Germany (2005).

On January 15, 2008, the prize was increased from $10,000 to $25,000.[3]”

Részben, mert Finta Józsefet Kanadában felmentették, Zentai Károlyt Ausztrália bűncselekmény hiányában nem adta ki, Képíró Sándort Budapesten 2011 szeptemberében a vádak alól felmentették.

Hírdetés

Ezt követően vette elő Efraim Zuroff Dr.Csatáry László rendőrségi segédfogalmazót és jelentette fel hamis és koholt vádak alapján a Budapesti Nyomozó Ügyészségen 2011. szeptember 21-én és amely részben hozzájárult a 2013. augusztus 10-én bekövetkezett halálához is.

Csatáry László nem volt gettóparancsnok és a „fagyos föld kézzel történő kiásatása” sem történt meg részéről. A korbácsos toposzok is visszatérő motívumok, minden hasonló ügy tárgyalásakor és amelyeket olvashatunk már az 1945 nyarán megjelenő Lévai Jenő „Endre László- A magyar háborús bűnösök listavezetője” című könyvében is.

Nem folytatom a sort, mert a Csatáry László terhére felrótt vádak mondatról mondatra cáfolatot nyertek egy magán kiadású könyvben, amely 2014 őszén jelent meg. Címe: „Kassa árnyékában  A Csatáry ügy a dokumentumok tükrében”  http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=126042&VISIT=1 . A kötet terjesztését az Anima vállalta, de kapható a Püski és a Magyar Menedék könyves boltokban is.

A cáfolatok mindegyike Magyar és Szlovák levéltári, közkönyvtári és magán dokumentumokon alapul, valamint azon az öt kötetnyi nyomozati anyagon, amelyet a Kanadai Lovasrendőrség (RCMP) készített az 1993 és 1997 között készített el Csatáry László 1944-es Kassán folytatott tevékenységére vonatkozóan.

Kereslet van iránta a tengeren túlon és ami számomra kellemes meglepetés volt a 2015 novemberében a Kassa Polgári Klub által szervezett nagy érdeklődést könyvbemutató, amelynek 2016 tavaszán történő további folytatását vetették fel.

Önöket levelemmel azért kerestem meg, hogy a jelzett cikkben leírtak pontosítást nyerjenek.

Természetesen nem a NIF az első „akit” megszólítok Csatáry ügyben, azonban célom, hogy minél szélesebb körben hívjam fel a figyelmet arra az Efraim Zuroff nevével jelzett ámokra, amely minden olyan személyre veszélyt jelent, akit Zuroff gátlástalanul célba vesz. Célom az is, hogy Csatáry László neve és becsülete a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt álljon helyre.

Köszönöm, ha soraimat értő figyelemmel olvasnák és ha felkeltette érdeklődésüket, úgy szívesen állok rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Verbovszki Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Értelmezés, cion-diktatúra, EU, Gondolatok, Könyv Tagged: Amerikai Egyesült Államok, CIONIZMUS, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »