Kiderült: rosszul lett egy 18 éves lány a Balaton Soundon, majd meghalt

Kiderült: rosszul lett egy 18 éves lány a Balaton Soundon, majd meghalt

Feltehetően valamilyen szer hatása alatt állhatott az a 18 éves lány, aki rosszul lett a Balaton Soundon, majd az orvosi ellátóból hazaengedve összeesett, beverte a fejét és meghalt – írja a Bors.

A bulvárlap információi szerint a fiatal lány a Balaton Soundon szórakozott, amikor egyik este rosszul lett, és a fesztivál területén az egészségügyi ellátóba kísérték. A Bors azt írja, nem kizárható, hogy a fiatal valamilyen szer hatása miatt szorult ellátásra, mindenesetre az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után a tinédzser nem igényel szoros felügyeletet.

Miután a lányt elbocsátották az egészségügyi ellátóból, elesett és a betonba ütötte a fejét. Azonnal kórházba szállították, de már nem lehetett az életét megmenteni.

A bulvárlap úgy tudja, hogy a 18 éves lány családja felvette a kapcsolatot egy jogásszal, tudni szeretnék, hogy pontosan mi történt a gyermekükkel. A rendőrség nem indított büntetőeljárást az ügyben.

Hírdetés

A Bors megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Orbán Zoltán közölte:

„Az eset kapcsán az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat”.

A bulvárlap információi szerint, amennyiben a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fogyasztott, a rendőrség legfeljebb kábítószer birtoklása vétség miatt indít eljárást, amelyet aztán hamar le is zár.

A Balaton Soundnak nem ez volt az első gyanús esete. Három éve egy 21 éves belga férfi halt meg a fesztivál környékén, Siófokon. A fiatal férfi a Balaton Soundra érkezett Magyarországra, a hivatalos tájékoztatás szerint hirtelen szívmegállás okozta a halálát. Az idei fesztivált a DVBBS-btorány is beárnyékolta, amelyben szintén szerepet játszhattak a kábítószerek.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »