Kiderült, miért a lánya utazott Orbán Viktorral Amerikába

Kiderült, miért a lánya utazott Orbán Viktorral Amerikába

Orbán Viktor legkisebb lánya, Flóra is feltűnt a miniszterelnök oldalán közzétett, amerikai útjáról készült videóban.

Mivel Orbán Viktort felesége nem tudta elkísérni, a lánya segítette ki, és elutazott vele a Trump házaspárral lezajlott találkozóra – erről tájékoztatta a 24.hu-t Havasi Bertalan.

Havasi Bertalan hozzátette: Orbán Viktor a lánya utazásának költségeit az ilyenkor érvényes szabályok szerint saját maga fizeti ki.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/1105324407551219/&show_text=false&width=560&t=0

A miniszterelnök sajtófőnöke az út céljára is kitért válaszában: Az USA volt és – reményeink szerint – leendő elnöke meghívására látogatott Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokba. Egyben eleget tett a Heritage Found korábbi meghívásának is.

A miniszterelnöki út célja az volt, hogy helyreállítsa a magyar-amerikai barátságot.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt Orbán Viktor az Egyesült Államok volt elnökével találkozása után hangsúlyozta: Donald Trump elnöksége alatt béke volt a Közel-Keleten és Ukrajnában is. Kiemelte: egyetértettek abban, hogy bár az amerikai-magyar gazdasági kapcsolatokban a kereskedelmi forgalom meghaladta a 9 milliárd dollárt, azok új lendületet kaphatnak a volt elnök visszatérése esetén.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »