Kiderült, melyik polgármestert zsarolta meg az MSZP-s Molnár Zsolt mellett az Angyal Ügyvédje

Kiderült, melyik polgármestert zsarolta meg az MSZP-s Molnár Zsolt mellett az Angyal Ügyvédje

A II. kerület frissen megválasztott MSZP-s polgármesterét, Őrsi Gergelyt, erősítette meg maga az érintett a 24.hu-nak.

Őrsi Gergelyt zsarolta meg Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mellett az Angyal Ügyvédje blog, tudta meg a 24.hu. A II. kerület frissen megválasztott polgármestere megerősítette a portál értesülését, de részleteket nem kívánt egyelőre elárulni, mert mint közölte: rendőrségi ügy van folyamatban, és mindennemű információ akadályozná a nyomozást.

Őrsi Gergely elöljáróban csak annyit mondott, hogy Molnár Zsolton és egy másik személyen keresztül zsarolták meg, nem direkten őt.

Hírdetés

Mint arról az Infostart is beszámolt, Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában közölte, hogy őt vette célkeresztbe a blog szerzője, akinek a személyéről kiderült: az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori főszerkesztője. A szocialisták pártigazgatója cáfolt minden állítást, és rendőrségi feljelentést ígért az ügyben.

Egy Angyal ügyvédje nevű új blog ellenzéki politikusok kábítószer- szex- és korrupciós ügyeiről ígért leleplezést. Valamint azt is közölte: ha a magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én nem nevezi meg őket. A bejegyzést Kiss Krisztinaként írták alá.

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában úgy fogalmazott: nem egy újabb Borkai-ügyről van szó, hanem „egy mocskos zsarolási ügyről”.

A Molnár Zsolttal készült atv-interjú végére végső soron kiderült, hogy ki az az ember, aki ellen az MSZP-s politikus a rendőrséget feljelentést tesz, miközben az egész interjúban arról beszélt, hogy először a rendőröknek akarja megnevezni az illetőt. Amikor azonban Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, Molnár Zsolt azt válaszolta, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. A szocialista politikus nem cáfolta azt sem, hogy a blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »