Kiderült, ki és miket főz Orbán Viktornak és a Miniszterelnökségnek

Kiderült, ki és miket főz Orbán Viktornak és a Miniszterelnökségnek

A nemzetközi hírű Gundel Étterem fogja üzemeltetni a Miniszterelnökség menzáját. Pályázaton nyerték el a megbízást, amely magában foglalja a teljes catering tevékenységet a kormány új székhelyén.

Az információt az étterem kommunikációs igazgatója, Angelus Barbara megerősítette a hvg.hu kérdésére.

Hírdetés

A Gundel vezető séfje nemrég lett Litauszki Zsolt, akit saját honlapjuk szerint arra kértek fel, hogy a segítségével a „tradíciókat megtartva újuljon meg” az étterem. Hozzáteszik, hogy Litauszki számos éttermet vitt már sikerre korábban.

Egy névtelenséget kérő, szakmabeli forrás jó döntésnek nevezte a Gundel kiválasztását, egyrészt Litauszki elismertsége miatt, másrészt az étterem nemzetközi hírneve miatt, hiszen az Orbán Viktorhoz érkező, legmagasabb szintű delegációk előtt is bátran lehet majd dicsekedni azzal, hogy a Gundel remekeit szolgálják fel nekik – írja a hvg.hu.

Cikkük megjelenése után kaptak két fényképet a Miniszterelnökségről, hogy látható legyen, bár valóban a luxusétterem főz rájuk a felújított új helyen, a Miniszterelnökség menzája is csak egy sima menza, hagyományos ételekkel, szolid árakkal és környezettel. A 2. heti menzaétlapon szerepel többek között

Ezek bizonyos kombinációit (leves+főétel) menüként is kínálják, 850 forintért.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »