Kiderült, hogy Donáth Annáék miért buktak meg

Kiderült, hogy Donáth Annáék miért buktak meg

Facebook-poszt leplezte le őket.

A választás legnagyobb vesztese a Momentum volt, ezt bátran kijelenthetjük. A Donáth Anna által vezetett pártnak nem sikerült elérnie az ötszázalékos küszöböt, így elveszítették a két EP-helyüket. Mint ismert, a párt brüsszeli előretolt helyőrsége azon ügyködött nap mint nap, hogy lejárassa a saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcolt, hogy Magyarország még csak véletlenül se kapja meg a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy még büszkék is voltak arra, amit a saját hazájuk ellen tettek.

 

Ezt a nemzetrontó politikát elégelték meg az emberek, és gyakorlatilag elzavarták az Európai Unió közeléből Donáth Annát és Cseh Katalint az EP-választáson. 

Sok szakember, politológus gondolkodott azon, hogy a nemzetellenes politika mellett mi okozta a Momentum bukását. Nos, most kiderült, mi járult még hozzá a szélsőségesen liberális párt csúfos vereségéhez. A leköszönt elnök, Donáth Anna maga leplezte le az egyik okot Facebook-posztjában:

Hírdetés

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc. Az egyik legszebb ünnep, ahol nem pusztán azok előtt a melegek előtt tisztelgünk, akik 55 évvel ezelőtt New Yorkban kiálltak a jogaik és a méltóságuk védelmében a homofób rendőri zaklatással szemben, hanem közösen örülünk annak, hogy milyen sokat változott előnyére a világ, mennyivel szabadabban élhetünk és szerethetünk. Az LMBTQ közösségen belül és kívül egyaránt. De Magyarországon a szabadság sohasem volt olyan mértékű, mint Nyugat-Európában, és most az egész világon erősödik a populista, kirekesztő, homofób szélsőjobb. Nálunk pedig kormányon van. (…)”

Ennyi!

Van még kérdés?

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »