Kiderült: balliberálisok finanszírozzák Sneidert

Kiderült: balliberálisok finanszírozzák Sneidert

Ha arra vár most a Kedves Olvasó, hogy gyorsan közöljük, tréfás kedvünkben vagyunk, ez pedig egy beugratás, akkor téved. Sőt! Nem csak Sneidert és ezáltal közvetve a Jobbikot, de a kárpátaljai magyarokat is támogatják pl. a Gépnarancs nevű balliberális portál szerkesztői. Ahogy ők maguk fogalmaznak: a Gépnarancs szerkesztősége is finanszírozza a radikális pártot, hála az unortodox bíráskodásnak.

A Gépnarancsot működtető egyesület 416 ezer forintot fizet Sneider Tamásnak, az Országgyűlés és a Jobbik alelnökének, a képviselő ugyanis sérelemdíjért pert indított, amelyet jogerősen meg is nyert. A balliberálisok szerint a magyar sajtójog, illetve a bírósági gyakorlat a hibás, na meg persze Sneider, aki beperelte őket. Csak ők ártatlanok. Ők viszont teljesen.

Nem akartak helyreigazítást közzétenni

Az oldal azt is kifogásolja, hogy a Sneider által sérelmezett tartalmat megjelentette a Népszava is, bezzeg nekik nem kellett fizetniük. A Népszava ugyanis helyreigazítást tett közzé. Mindez a Gépnarancsnak 350 ezer forint sérelmi díj, a kamatok és a perköltség megfizetésébe kerül, azaz 416 ezer forintba.

A működtető egyesület bankszámlaszámán meg is jelent a végrehajtás. „…a végrehajtó el is vitte, ami rajta volt, meg ami azóta érkezett rá” – panaszolják a portálon.  „… a sajtó perelgetése is tudatosan használt eszköze a nem kedvelt orgánumok visszaszorításának” – ezzel a felütéssel zárják a tényfeltárást a gépnarancsosok.

A kárpátaljai magyarok köszönik

Sneider Tamást telefonon sikerült utolérnünk, aki az eset kapcsán az alábbiakat osztotta meg velünk:

Hírdetés

Ahogy a múltban, úgy a jövőben is be fogok perelni mindenki, aki valótlanságokat, vagy a valóságokat hamis színben feltüntetve ír akár rólam, akár az általam elvégzett munkáról. Sok busznyi tartós élelmiszert sikerült eddig a megítélt kártérítésekből/sérelemdíjakból eljuttatni a kárpátaljai magyaroknak és ruszinoknak, Gut község óvodája például egy megnyert per által jutott mosógéphez. Így is lehet a rászorultakat támogatni.

Szóval így történt, hogy a Gépnarancs – ugyan nem szívesen – Sneider Tamást, ezáltal egy hazafias ügyet támogatott.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »