"Kicsit letolta a nadrágját, én pedig néhányszor megmarkoltam" – mégsem hallgatott Trumpról a pornó"színésznő"

"Kicsit letolta a nadrágját, én pedig néhányszor megmarkoltam" – mégsem hallgatott Trumpról a pornó"színésznő"

Újabb televíziós interjút adott a Stormy Daniels néven ismert amerikai pornószínésznő, Stephanie Clifford, aki azt állítja, hogy több mint tíz évvel ezelőtt egyetlen alkalommal viszonya volt Donald Trump amerikai elnökkel.

A pornószínésznő vasárnap este főműsoridőben a CBS televízió tekintélyes 60 perc című műsorában szólalt meg, s bár ügyvédjei révén már korábban is nyilvánosságra került róla egy s más, először beszélt részletesebben a találkozásról Trumppal.

Elmondta, hogy 2006-ban, a kaliforniai Tahoe-tónál egy szállodában találkozott Trumppal, aki egy golfverseny okán tartózkodott az elegáns üdülőhelyen. „Meghívott a szállodai szobájába vacsorára, kicsit letolta a nadrágját, én pedig néhányszor megmarkoltam” – fogalmazott a nő a CBS riporterének. Majd elmesélte, hogy öt évvel később, 2011-ben, egy ismeretlen férfi odament hozzá a nevadai Las Vegas egyik parkolójában és a kislánya jelenlétében felszólította, hogy „hagyja békén Trumpot, felejtse el a történetet”. Majd az ismeretlen ránézett a pornószínésznő kislányára és mielőtt elment, hozzátette: „milyen szép kislány, szomorú lenne, ha valami történne a mamájával!”.

Hírdetés

A történetre, csakúgy, mint az egyszeri viszonyra, nincs tanú, Donald Trump pedig mindig következetesen cáfolta, hogy igaz volna. Egy korábbi interjúban a nő azt állította, hogy a 2016-os elnökválasztási kampány idején Trump személyes ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt adott át neki a hallgatásáért. Cohen februárban megerősítette, hogy pénzt adott a nőnek, de arról nem beszélt, hogy ezzel mit akart honorálni. Azt azonban leszögezte, hogy sem Donald Trumpnak, sem a cégének nem volt köze az ügylethez.

Az elnök ügyvédei 20 millió dolláros kártérítést követelnek a nőtől, arra hivatkozva, hogy megszegte a szerződést, amelyben hallgatást fogadott az egyszeri találkozóról. Daniels ügyvédei szerint viszont a szerződés semmis, mert nincs rajta Trump aláírása.

(MTI)

130 ezer dollárt fizetett Trump zsidó ügyvédje egy pornósnak a hallgatásért – és most be is vallotta

Volt olyan pornószínésznő is, aki nem ment fel Trump hotelszobájába


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »