Kibucban, zsidó háborús propagandát hallgatva vezekel Elon Musk a korábbi antiszemétkedésért

Kibucban, zsidó háborús propagandát hallgatva vezekel Elon Musk a korábbi antiszemétkedésért

Az izraeli látogatáson tartózkodó Elon Musk amerikai üzletember beleegyezett abba, hogy csak izraeli hatósági jóváhagyással teheti elérhetővé Starlink nevű mobiltávközlési szolgáltatását az országban, beleértve a Gázai övezetet – jelentette be hétfőn Slómó Karhi izraeli hírközlési miniszter.

Elon Musk Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel együtt ellátogatott Kfar Aza kibucba, annak a négyéves Abigail Edannak az otthonába, akinek mindkét szülőjét meggyilkolták az Izraelt október 7-én megtámadó palesztinok, és akit akkor a szomszédos család tagjaival együtt magukkal hurcoltak túsznak a Gázai övezetbe. A kislányt vasárnap engedték szabadon.

🚨🇮🇱 ISRAEL’S Netanyahu has given Elon Musk permission to provide StarLink to Gaza. #ElonGoToGaza pic.twitter.com/tHL9pjtHvQ

— Jackson Hinkle 🇺🇸 (@jacksonhinklle) November 27, 2023

Abigail apja Roy Edan, a ynet hírportál fotósa volt. Éppen a karjában tartotta a kislányát, amikor halálos lövést kapott. Abigail el tudott menekülni, átszaladt a szomszédban lakó Brodach családhoz. Két idősebb testvére, a hatéves Amália és a kilencéves Mihael egy szekrénybe bújt, magukra húzták az ajtót, és tizennégy órán át csendben ott rejtőzködtek, így élték túl a kibucban történt tömegmészárlást.

Később Musk és Netanjahu továbbment a Liebstein család otthonába, ahol elmondták nekik, hogy a helyi önkormányzat vezetője a terroristákkal vívott tűzpárbajban vesztette életét október 7-én.

🚨🇮🇱 Everyone say goodbye to free speech! Elon Musk is in ISRAEL with WAR CRIMINAL @netanyahu! pic.twitter.com/fwE5ZGK1KH

— Jackson Hinkle 🇺🇸 (@jacksonhinklle) November 27, 2023

Elon Musk izraeli programjai között szerepelt még, hogy fogadja őt Jichák Hercog államfő, és megnézi azt a 45 perces filmet, amelyet az izraeli hadsereg szóvivői állítottak össze a terrortámadásról készült felvételekből.

Hírdetés

Az egyik twitterező megmutatta Musknak, kiket terroristáz és gyilkol halomra az új barátja – ha már a Gázai övezetbe nem akar ellátogatni:

Dear Elon Musk, the people Netanyahu is currently calling "terrorists" and killing are these children. @elonmusk

Do not bow to censorship.#StandAgainstCensorship pic.twitter.com/oMgQOTgHfV

— medya adamı (@medyaadami) November 27, 2023

(MTI nyomán)

Korábban írtuk:

Újabb hirdetők hagyják ott a Twittert, amiért Musk igazat adott egy kijelentésnek, mely a zsidók fehérgyűlöletéről szólt

Ez veszélyes! Nagyon kell rettegni a szélsőnáci Musk antiszemita platformjától, ő a gonoszságával még pénzt is keres

A fehér nacionalizmus mint szélsőséges tartalom: Musk beperli a hirdetőit elriasztó "civil" szervezetet

Elon Musk nem tudja, hogy genetikailag zsidó-e, de igyekszik úgy viselkedni


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »