"Kib@szott migráns, deportáljanak, menj vissza Afrikába!" – Efféle jelenetek játszódnak Angliában, mégsincs világszintű hiszti

Nem mindegyik angolnak a lengyelekkel van baja, a négerek sem túl népszerűek, ami legalább érthető… Egy manchesteri villamoson árasztottak el egy tizenéves feketét (vagy inkább félvért) válogatott szidalmakkal.

Hiába volt néhány utas, aki könyörgött, hogy hagyják abba, erre semmi szükség, a rasszista villamosozók többen voltak. Az angolok idiótának, szégyenletesnek, „kibaszott migránsnak” nevezték, és felszólították, hogy szálljon le – látható a The Telegraph videóján. Valaki azt is hozzátette: deportálják a migránsokat!

És vajon miért nincs ajvék szerte a világban, hogy "a náci korszakra emlékeztet a jelenet"?… Mert csak akkor lenne, ha mi közöltük volna ugyanezt egy zsidó migránssal Budapesten.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTELEGRAPH.CO.UK%2Fvideos%2Fvb.143666524748%2F10154416771724749%2F%3Ftype%3D2%26theater&width=480&show_text=false&height=270&appId

(Mandiner nyomán)

Korábban írtuk: A kontinenshódító mohamedán élősködők helyett a lengyelektől féltik országukat a britek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »