Kiállnak Novák Katalin mellett, már egy csoport szerveződött az érdekében

Kiállnak Novák Katalin mellett, már egy csoport szerveződött az érdekében

Novák Katalin lemondása után létrehoztak egy Kiállok Novák Katalin mellett Facebook csoportot.

Az oldal bejegyzését megosztotta Balog Zoltán református püspök, korábbi emberierőforrás-miniszter is, aki a közösségi oldalán annyit tett még hozzá a poszthoz, hogy: „Egyetértek, s ha egyetértesz oszd meg.” – olvasható a 24.hu-n.

Az oldalon hosszasan sorolják Novák Katalin érdemeit, az egyik pontban arról írnak, hogy Novák Katalin „soha, semmilyen formában nem használt öv alatti módszereket politikai ellenfeleivel szemben – miközben vele szemben számtalan alkalommal megtörtént ez”.

Hírdetés

Mint arról több cikkben is beszámoltunk szombat délután, a katari útját megszakítva lemondott a köztársasági elnök. Novák Katalin azt mondta, hogy

hibáztam.

Arról is többször írtunk, hogy a a köztársasági elnök a tavalyi pápalátogatás alkalmából kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének, K. Endrének, akinek a bíróság szerint tudomása volt az intézményben az igazgató által elkövetett gyerekmolesztálásokról, de hamis vallomást is írt az egyik gyerek nevében, melyet a pedofil bűnelkövető jelenlétében akart aláíratni vele.

Hoppál Péter kormánybiztos is támogatásáról biztosította Novák Katalint és Varga Juditot.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »