Ki viszi el a balhét az Üllői úton?

A Ferencváros szégyenszemre már a múlt héten elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától. Az albán Partizani elleni kínos kudarc után válságkommunikációba kezdett a magyar bajnok. A labdarúgó-zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál türelmet kért a Fradi.hunak adott interjúban. „Hagyjuk egy kicsit leülepedni az egészet, és utána nézzük majd át, hogy tulajdonképpen mi is történt, milyen okokból történhetett, és milyen lépéseket szükséges megtennünk.”

Úgy tűnik, leülepedett az egész… Kubatov Gábor klubelnök és Orosz Pál ma délután helyzetértékel a Groupama Arénában. Addig a szurkolók kénytelenek beérni egy bűnbánó Thomas Doll-videóval. A német vezetőedző a klub honlapján kért elnézést a bl-kiesés miatt. A hivatalos fordításból szemezgettünk.

Hírdetés

„Tudjuk, hogy nem csinálhatjuk vissza a történteket, és ezt mondtam a múlt héten a játékosoknak is. Az egyedüli, amit tehetünk, a szurkolók szívének és bizalmának visszanyerése. (!) Ehhez szükségünk van a támogatásra. […] A csapat edzőjeként nagy öröm volna a számomra, ha adnátok nekünk egy esélyt, hogy jóvátehessük a hibánkat. Mindezzel együtt nagyon örülnénk, ha szombaton kilátogatnátok a Groupama Arénába, és támogatnátok bennünket, hogy együtt talán kicsit elfelejthessük (!), ami a múlt héten történt.” Thomas Doll megtette a kötelességét, persze erősen kétséges, hogy önszántából cselekedett-e.

Jelenleg nehéz megmondani, hányan fogadják el a bocsánatkérést, és látogatnak ki a Ferencváros hét végi mérkőzésére. Közben kiderült, hogy a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport szombaton 18 órától a Hősök terén demonstrál a klubvezetés ellen.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016. 07. 28.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »